Menu

Assassin’s Creed: The Rebel Collection: már a Switchen is támadnak az Assassinok [VIDEO]

A Ubisoft felbátorodott a Nintendo Switch sikerén, megérkezett a portra az Assassin’s Creed: The Rebel Collection.

„Éld át a díjnyertes Assassin’s Creed franchise-ot bárhol és bármikor. Az Assassin’s Creed: The Rebel Collection két akciódús játékot, és annak összes egyjátékos DLC-jét tartalmazza. Legyél a legfélelmetesebb Karib-tengeri kalóz az Assassin’s Creed IV: Black Flagben, és alakulj át a legjobb Assassin-vadásszá az Assassin’s Creed Rogue-ban.

Irány a tenger a kalózkodás aranykorában, amikor is a kalózok létrehozták a saját, törvényektől mentes köztársaságukat. Légy Edward Kenway, a legfélelmetesebb kalózkapitány a Karib-tengeren, aki bekerül az Assassinok és a Templarok ősi háborújába. Játssz szerepet a világhíres csatákban. Érdemeld ki a legendák (mint. pl. Feketeszakáll) tiszteletét. Fedezd fel a rejtett kincseket, amik számtalan félreeső szigeten megtalálhatóak, ahol a korrupció, a kapzsiság és a könyörtelenség igencsak gyakori.

A francia és az indián háborúk káoszának közepette egy férfi lassú elmerülése a sötétségben örökké megváltoztatja az amerikai kolóniák jövőjét. Légy Shay Patrick Cormac, és alakulj át egy, az Assassin Testvériség hű tagjából a legjobb Assassin-vadásszá. Indulj el egy veszélyes utazásra át Amerikán és az Atlanti-óceán jéghideg vízén, felvéve egy Templar szemszögét, első alkalommal a franchise történelme során.

Ez az exkluzív gyűjtemény fejlettebb lehetőségeket kínál a Nintendo Switchen, mint például a Handheld módot, a HD Rumble-t, az érintőképernyős kezelőfelületet, az optimalizált felhasználói kezelőfelületet, illetve a mozgásérzékelős célzást,” mondja a Ubisoft sajtóközleménye.

Az Assassin’s Creed: The Rebel Collection tehát a 2013-ban megjelent Assassin’s Creed IV: Black Flaget, illetve a 2014-es Assassin’s Creed: Rogue-ot tartalmazza, és ezek már el is érhetőek a Nintendo Switchen, ugyanis az a piros puttonyos öregúr, aki a kéményen keresztül zuhant be, ott hagyta az egyik bakancsban a tokot és a benne levő kártyát, hiszen a kollekció december 6-ától már kapható a boltokban.

Vajon a Ubisoft mikor fog egy Nintendo Switch-exkluzív játékot csinálni a sorozatból? Ha olyan jóban vannak a Nintendóval, miért nem kerül erre sor?

Forrás: Gematsu

Kérjük, támogassátok a theGeek.hu oldalt a Patreonon, hogy fennmaradhasson, függetlenül, napi hírekkel és tesztekkel, a Patreon adományozó rendszerén keresztül! Köszönjük! theGeek csapata
Become a Patron!

Spread the love

https://smallseotools.com/

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu