DOOM Slayers Collection: hogy minden egy helyen legyen

DOOM Slayers Collection – A Bethesda újabb kollekcióból próbál pénzt keresni a Németországra és Egyesült Királyságra limitált Fallout-pakk után (amiben a Fallout 76 és a Fallout: Brotherhood of Steel kivételével mindegyik játék benne volt).

A GAME oldalán, az Egyesült Királyságban található egyik nagyobb üzlethálózat oldalán látható a DOOM Slayers Collection, ami sajnos nem teljes mértékben nevezhető fizikainak, ugyanis kizárólag a 2016-ban megjelent DOOM van a lemezen, míg a többi játék, a DOOM, a DOOM II, illetve a DOOM 3 csak letöltőkód formájában kerül a kezeink közé a megvásárláskor: „Letöltés szükséges. A doboz kódot tartalmaz a DOOM, a DOOM II, és a DOOM 3 letöltéséhez. Egy Bethesda.net fiók, továbbá egy állandó internetkapcsolat szükséges az online funkciók eléréséhez,” mondja a jellemzés.

„DOOM – Te vagy a Föld egyik legkeményebb [űr]tengerésze, aki a Marson állomásozik, mikor is egy katonai kísérlet megnyitja a Pokol kapuit. Rajtad áll, hogy a DOOM brutális fegyverarzenáljával elverd a démonok hordáit. Ez a játék úttörő volt az FPS műfajban, továbbá örökké megváltoztatta a videojátékokat.

DOOM II – Az 1993-as, egetrengető DOOM szeretett folytatása a Földre visz el téged. Itt a játékosok megkapják a brutális Super Shotgunt a még halálosabb démonok ellen, és egy ikonikus főellenséggel, a Bűn Ikonjával kell megküzdened.

DOOM 3 – Ebben a kritikailag sikeres akció-horrorban az eredeti DOOM eseményei kerülnek újramesélésre, és a játékosoknak át kell küzdeniük magukat egy alig megvilágított, rémisztő, démonok által megszállt UAC épületen a Marson, mielőtt belépnek a sötétségbe, hogy a Pokol legendás hősével megküzdhessenek.

DOOM (2016) – A DOOM visszatér mint egy brutálisan szórakoztató és kihívást nyújtó modern lövöldözős élmény. Könyörtelen démonok, lehetetlen mértékben romboló puskák, és gyors, folyékony mozgás – ezek biztosítják az intenzív belső nézetes harcok alapjait függetlenül attól, ha démonok hordáit pusztítod el a Pokol mélységeiben az egyjátékos kampányban, vagy amikor a barátaiddal küzdesz több multiplayeres módban,” írja a négy játékról a GAME oldala.

A DOOM Slayers Collection PlayStation 4-re és Xbox One-ra lesz elérhető a GAME oldalából kiindulva, de érdekes módon német dobozképet használtak (az USK ugyanis a német korhatárbesoroló bizottságot takarja). Csak nem az lesz, mint a Falloutos pakknál, hogy két országban adják csak ki? Ja, és a meglepetés? A Bethesda német és angol Twitterén sem találtunk semmi erre utaló jelet két hétre visszamenőleg, és elvileg 13-án, pénteken már meg is fog jelenni 30 euróért (~10 ezer forintért).

Forrás: WCCFTech

Kérjük, támogassátok a theGeek.hu oldalt a Patreonon, hogy fennmaradhasson, függetlenül, napi hírekkel és tesztekkel, a Patreon adományozó rendszerén keresztül! Köszönjük! theGeek csapata
Become a Patron!

Spread the love
Avatar photo
Anikó, our news editor and communication manager, is more interested in the business side of the gaming industry. She worked at banks, and she has a vast knowledge of business life. Still, she likes puzzle and story-oriented games, like Sherlock Holmes: Crimes & Punishments, which is her favourite title. She also played The Sims 3, but after accidentally killing a whole sim family, swore not to play it again. (For our office address, email and phone number check out our IMPRESSUM)

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu