Már a Grand Theft Auto VI helyszínére utal a Rockstar?

A Rockstar Games biztosan dolgozik a Grand Theft Auto VI-on (már üzletileg is teljesen logikus: hatalmas kereslet volt az V-re, így ki kell szolgálni a közönséget), de most már maga a stúdió is mintha elkezdett volna erre utaló jelekkel próbálkozni.

A következő Grand Theft Auto nagy eséllyel a PlayStation 5 és az Xbox Project Scarlett párosára készül (és a Project Scarletten belül is állítólag van az erősebb, Anaconda kódnevű, illetve a Blu-ray meghajtón és memórián spóroló, olcsóbb Lockhart verzió), és hallottunk már olyasmit, hogy Vice City-ben, illetve Dél-Amerkában fog játszódni többek között, mégpedig az 1980-as évek kokainos, drogkartelles történelmére alapozva.

Most a Rockstar a Twitteren közzétett egy videót, amit nem ágyazunk be, mert többnyire a valódi pénzzel is használható Diamond kaszinóval kapcsolatos tartalmakat teaseli – de van itt egy kép, amit viszont megosztunk belőle.

Ebben a videóban ugyanis a Föld nyugati felét láthatjuk kevesebb mint egy másodpercig, ám mindössze a dél-amerikai kontinens az, ami teljes mértékben világos, míg a többi terület halványan látható csak. Akár véletlen, akár nem, a Rockstar valószínűleg ezen is kifejezetten jól szórakozik, mert lehet, hogy a Grand Theft Auto VI, ami még be sincs hivatalosan jelenetve, nem fog arrafelé játszódni, és ezzel akarnak minket félrevezetni – nem lennénk meglepődve, ha ez a helyzet.

Ám a pletykák szerint NEM a Grand Theft Auto VI lesz az, amit következőnek fog kiadni a Take-Two és a Rockstar, mert hallottunk már egyet s mást a Bully 2-ről is, ami Európában nem fog átnevezésre kerülni szerencsénkre (az első részt ugyanis eredetileg PS2-n errefelé Canis Canem Edit néven adták ki…). Mindenesetre amit a Rockstar csinál, az általában kasszasiker, és tőlük évente nem szokás látni a sorozataikból egy új részt, úgyhogy hagyjuk őket fejleszteni addig is.

(Azért egy dél-amerikai drogkartelles GTA nem hangzana olyan rosszul.)

Forrás: Comicbook

Kérjük, támogassátok a theGeek.hu oldalt a Patreonon, hogy fennmaradhasson, függetlenül, napi hírekkel és tesztekkel, a Patreon adományozó rendszerén keresztül! Köszönjük! theGeek csapata
Become a Patron!

Spread the love
Avatar photo
Anikó, our news editor and communication manager, is more interested in the business side of the gaming industry. She worked at banks, and she has a vast knowledge of business life. Still, she likes puzzle and story-oriented games, like Sherlock Holmes: Crimes & Punishments, which is her favourite title. She also played The Sims 3, but after accidentally killing a whole sim family, swore not to play it again. (For our office address, email and phone number check out our IMPRESSUM)

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu