Megjelent a Black Mesa teljes bétája: évek után közel a vég! [VIDEO]

A Crowbar Collective bejelentette, hogy a régóta várt Black Mesa nemsokára elkészül, így a Half-Life rajongóinak sok órányi jóság van úton.

A Black Mesa béta kiadása teljes lett, így az Interloper C, Interloper C1, Interloper D területek mellett a Nihilath bossfight, a játék vége, és egy rakat bugfix is bekerült a játékba, amit úgy érhetnek el a Steamesek, akik a nyilvános béta ágazatot kiválasztják a játékra nyomott jobb klikk – beállítások, béták alatt.

„Ismert problémák

Nehézségi szint: úgy gyanítjuk, hogy [a játék] egyes részei túl nehéz, esetleg túl könnyű lehet. Meg fogjuk nézni a végigjátszásokat, és a feedbackek alapján megtalálhatjuk ezeket a problémákat, hogy kijavíthassuk őket.

Teljesítmény: a játék során javítottuk a teljesítményt, és meghatározott területeket megcélozva minden gépen növeltük a frame rate-et. Még ezekkel a javításokkal is vannak olyan régiók, ahol fejlődni szeretnénk. Jelenleg ne ijedj meg attól, hogy ha lejjebb kell vinned a beállításokat az alacsony frame rate miatt.

Gyári gondok: úgy sejtjük, hogy a játékosok képesek lesznek kreatív módokat találni arra, hogy a gyári pályákat tönkretegyék. Nem várjuk el egyik módszertől sem, hogy teljesen megakadályozza [a haladást], de aggódva várjuk, hogy lássuk, mit tudnak a játékosok csinálni ezekkel az összetett beállításokkal, és hogy miként tudjuk ezeket a hibákat orvosolni,” írja a Steames bejelentő poszt.

Aki nem tudná, a Black Mesa a Half-Life külsős, nem Valve-os remake-je, ami eredetileg egy ingyenes modként jött ki 2012 szeptemberében a Half-Life 2-höz. Ezek után a Crowbar Collective zöld utat kapott egy hivatalos, önálló megjelenésre, ami 2015 májusában a Steam korai hozzáférésben meg is történt – onnan 2020 elején tervezik a kilépést, így akár a VR-os Half-Life: Alyx előtt feltolhatják a kedélyeket rendesen.

A Xen pályák alapos újragondolása mellett még megemlítendő, hogy tíz pálya van multiplayerre, illetve pályaszerkesztő és SDK (fejlesztői szoftverkészlet) is rendelkezésre áll a kreatívabbaknak… A játék amúgy 18 euróba (~6 ezer forintba) kerül most.

Forrás: WCCFTech

Kérjük, támogassátok a theGeek.hu oldalt a Patreonon, hogy fennmaradhasson, függetlenül, napi hírekkel és tesztekkel, a Patreon adományozó rendszerén keresztül! Köszönjük! theGeek csapata
Become a Patron!

Spread the love
Avatar photo
Anikó, our news editor and communication manager, is more interested in the business side of the gaming industry. She worked at banks, and she has a vast knowledge of business life. Still, she likes puzzle and story-oriented games, like Sherlock Holmes: Crimes & Punishments, which is her favourite title. She also played The Sims 3, but after accidentally killing a whole sim family, swore not to play it again. (For our office address, email and phone number check out our IMPRESSUM)

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu