Menu

Bayonetta & Vanquish 10th Anniversary Bundle: lemezen is! [VIDEO]

Azok után, hogy a Microsoft Store révén kiszivárgott a PlatinumGames két korábbi játékának újrakiadása, ideje volt, hogy a SEGA bejelentse normálisan is, hogy a Bayonetta & Vanquish is felüti a fejét PlayStation 4-en és Xbox One-on is.

A lemezes kiadás egy Steelbookot is tartalmaz, amin eddig nem látott művészet kerül elhelyezésre mind a két játékból – a producer a Weapons Van, a felügyelő pedig Hideki Kamiya és a SEGA lesz (Kamiya a Bayonetta rendezője volt, így érthető a közreműködése – mivel a Vanquish rendezője, Shinji Mikami már a Tango Gameworks-nél dolgozik, ő értelemszerűen kimarad). „Ez egy álomprojekt volt számunkra, és nem tudjuk elégszer megköszönni a SEGÁnak és a PlatinumGames-nek a lehetőséget, hogy a mi művészeti irányzatunk vezérelje a Bayonetta & Vanquish 10th Anniversary Bundle dobozképeit. Abszolút imádjuk mind a két játékot, és Dan Dussaultot választottuk [a feladatra], mert tudtuk, hogy remekelni fog a részletekre való odafigyelésével, illetve a mozgás rabulejtésével kapcsolatos művészeti képessége miatt,” mondja a Weapons Van a sajtóközleményben.

A Bayonetta, illetve a Vanquish is 4K felbontáson, illetve másodpercenkénti 60-as frame rate-tal fog futni a PlayStation 4 Pro-n és az Xbox One X-en egyaránt, de persze kérdéses, hogy milyen módon lesz felskálázva a két játék (vagy egyáltalán lesz-e felskálázás). A két játék egyenként 25 dollárért is megvehető lesz digitálisan (kb. 8200 forint), de egyben 40 dollár lesz (13200 forint) digitálisan, illetve lemezesen egyaránt. A PlayStation 4-es előrendelők azonnal kapnak egy Bayonetta & Vanquish témát, illetve a március 3-áig vásárlók egy Bayonetta & Vanquish 10. évfordulós témát is elérhetnek korlátozott ideig. (Mind a kettő statikus téma.)

A megjelenés február 18-án lesz esedékes PlayStation 4-en és Xbox Oneon – maga a Steelbook miatt nem lenne meglepő, ha gyorsan elfogyna a dupla újrakiadás, hiszen a képeken látható, hogy tényleg mennyire becsületesen lett összerakva a két kép.

Forrás: Gematsu

 

 

 

Spread the love

https://smallseotools.com/

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu