Bayonetta & Vanquish 10th Anniversary Bundle: lemezen is! [VIDEO]

Azok után, hogy a Microsoft Store révén kiszivárgott a PlatinumGames két korábbi játékának újrakiadása, ideje volt, hogy a SEGA bejelentse normálisan is, hogy a Bayonetta & Vanquish is felüti a fejét PlayStation 4-en és Xbox One-on is.

A lemezes kiadás egy Steelbookot is tartalmaz, amin eddig nem látott művészet kerül elhelyezésre mind a két játékból – a producer a Weapons Van, a felügyelő pedig Hideki Kamiya és a SEGA lesz (Kamiya a Bayonetta rendezője volt, így érthető a közreműködése – mivel a Vanquish rendezője, Shinji Mikami már a Tango Gameworks-nél dolgozik, ő értelemszerűen kimarad). „Ez egy álomprojekt volt számunkra, és nem tudjuk elégszer megköszönni a SEGÁnak és a PlatinumGames-nek a lehetőséget, hogy a mi művészeti irányzatunk vezérelje a Bayonetta & Vanquish 10th Anniversary Bundle dobozképeit. Abszolút imádjuk mind a két játékot, és Dan Dussaultot választottuk [a feladatra], mert tudtuk, hogy remekelni fog a részletekre való odafigyelésével, illetve a mozgás rabulejtésével kapcsolatos művészeti képessége miatt,” mondja a Weapons Van a sajtóközleményben.

A Bayonetta, illetve a Vanquish is 4K felbontáson, illetve másodpercenkénti 60-as frame rate-tal fog futni a PlayStation 4 Pro-n és az Xbox One X-en egyaránt, de persze kérdéses, hogy milyen módon lesz felskálázva a két játék (vagy egyáltalán lesz-e felskálázás). A két játék egyenként 25 dollárért is megvehető lesz digitálisan (kb. 8200 forint), de egyben 40 dollár lesz (13200 forint) digitálisan, illetve lemezesen egyaránt. A PlayStation 4-es előrendelők azonnal kapnak egy Bayonetta & Vanquish témát, illetve a március 3-áig vásárlók egy Bayonetta & Vanquish 10. évfordulós témát is elérhetnek korlátozott ideig. (Mind a kettő statikus téma.)

A megjelenés február 18-án lesz esedékes PlayStation 4-en és Xbox Oneon – maga a Steelbook miatt nem lenne meglepő, ha gyorsan elfogyna a dupla újrakiadás, hiszen a képeken látható, hogy tényleg mennyire becsületesen lett összerakva a két kép.

Forrás: Gematsu

 

 

 

Spread the love
Avatar photo
Anikó, our news editor and communication manager, is more interested in the business side of the gaming industry. She worked at banks, and she has a vast knowledge of business life. Still, she likes puzzle and story-oriented games, like Sherlock Holmes: Crimes & Punishments, which is her favourite title. She also played The Sims 3, but after accidentally killing a whole sim family, swore not to play it again. (For our office address, email and phone number check out our IMPRESSUM)

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu