Jelentősen megnövekedett a Detroit: Become Human gépigénye

Detroit: Become Human demó pedig nincs. Holott a megjelenés eléggé közel van már PC-n.

A Quantic Dream a Twitteren közölte az új gépigényeket, amik jelentősen magasabbak, mint amiket márciusban közöltek. Azt még hozzátették, hogy „további specifikációk a játék megjelenése után kerülnek közlésre”. Nos, eddig az volt, hogy egy Intel Core i5-2400, 4 GB RAM, és egy NVidia GeForce GTX 660 elegendő lett volna az androidok és az emberek konfliktusának futtatásához. Nos, ezt el lehet szépen felejteni, nézzük az új rendszerigényeket, amiket a Detroit: Become Humanhez elárultak:

Minimum rendszerigény:

  • Operációs rendszer: Windows 10 (64-bites)
  • Processzor: Intel Core i7-3770 3.4 GHzen, vagy AMD FX-8350, 4.2 GHzen (minimum 6-8 logikai mag erősen javasolt)
  • Memória: 8 GB RAM
  • Videókártya: Nvidia GeForce GTX 780, vagy AMD Radeon HD 7950
  • VRAM: 3 GB minimum

 

Ajánlott rendszerigény:

  • Operációs rendszer: Windows 10 (64-bites)
  • Processzor: Intel Core i5-8400 2.8 GHzen, vagy AMD Ryzen 5 1600 (itt órajelet nem írtak)
  • Memória: 16 GB RAM
  • Videókártya: NVidia GeForce GTX 1060, vagy AMD Radeon RX 580
  • VRAM: 4 GB minimum

 

Azt nem írják persze, hogy mennyi szabad hely kell a merevlemezen (ezt hogy a csudába nem tudták közölni egy nappal a PC-s port megjelenése előtt?), meg azt sem, hogy internetkapcsolat is szükségeltetik a Denuvo miatt, aminek köszönhetően valószínűleg magasabb a gépigény mint amekkora anélkül lenne. (Plusz mikroszaggatások járnak így a játék mellé. Amúgy nincs Windows 7, 8 támogatás?)

A Detroit: Become Human csak az Epic Games Store-on keresztül érhető el egy éven keresztül (úgyhogy a multiplatformmá váló Quantic Dreamnek nem volt elég a Denuvo, még az Epic Games pénze is kellett), az ár pedig 40 euró. Hazánkban az minimum 13 ezer forint lesz, de az egyéb kezelési és tranzakciós költségek miatt nyugodtan számolhatunk 14, de még inkább 15 ezer forintos árral. A játék holnap jelenik meg – úgyhogy még egyszer a kérdés: hol a demó?

Forrás: WCCFTech

Kérjük, támogassátok a theGeek.hu oldalt a Patreonon, hogy fennmaradhasson, függetlenül, napi hírekkel és tesztekkel, a Patreon adományozó rendszerén keresztül! Köszönjük! theGeek csapata
Become a Patron!

Spread the love
Avatar photo
Anikó, our news editor and communication manager, is more interested in the business side of the gaming industry. She worked at banks, and she has a vast knowledge of business life. Still, she likes puzzle and story-oriented games, like Sherlock Holmes: Crimes & Punishments, which is her favourite title. She also played The Sims 3, but after accidentally killing a whole sim family, swore not to play it again. (For our office address, email and phone number check out our IMPRESSUM)

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu