Felvezetheti a Resident Evil 3 Remake-et a 2? [VIDEO]

A State of Play alatt bejelentett Resident Evil 3 Remake-re lehetnek utalások a januárban megjelent második rész átgondolásában.

Ha felpillantunk a már öt milliónál is több eladással rendelkező Resident Evil 2 Remake Steames achievement listájára, láthatunk egy olyat, ami 0%-os, azaz senki sem érte el. Nem csoda, mert ez még újdonság, és nincs is valószínűleg a játékban. Ennek a címe „Chasing Jill”, azaz Jill üldözése, és a leírása: „Olvass el egy levelet, amit Jill hagyott hátra”. Nem véletlen, ugyanis a Resident Evil 2 eseményeit körbezárja a harmadik részé. Valamire tehát készül a Capcom, de még nem tudjuk, mire.

A YouTube-on felbukkant egy összehasonlító videó is, amiben az eredeti, 1999-ben PS1-re megjelent Resident Evil 3: Nemesis mellett láthatjuk az M-Two által fejlesztett remake-et. Ahogy a 2 esetében, úgy itt is eléggé becsülettel megőrizték a dolgokat a fejlesztők, így pedig nagy eséllyel egy újabb remek felújítás lehet majd április 3-ától elérhető PlayStation 4-en, Xbox One-on és PC-n.

Aztán van itt valami a Resident Evil 3 mellett érkező multiplayer komponensből, a Resident Evil Resistance-ből is. Nos, itt valahogy sikerült a fejlesztőknek (a Neobards Entertainmentről lenne itt szó) a korábban főképp a japán fejlesztésű játékokban látott furaságot újra elővenniük. Itt arra gondolunk, hogy a nyugati nevekkel hadilábon álltak. Egy jó példa erre ez a tweet: „Fighting Baseball a Super Famicomon. Egy japán csávónak elő kellett rukkolnia egy teljes ligányi kamu amerikai névvel.” és ebből ollóznánk is párat: Sleve McDichael, Willie Dustice, Jeromy Gride, Onson Sweemey, Scott Dourque, Anatoli Smorin, Mike Truk, Tony Smehrik, Mario McAlwain… ugye, hogy furcsa nevek?

„Íme Martin Sandwich, az egyik túlélő a Resident Evil Resistance-ben, a 4v1 aszimmetrikus multiplayer játékból, ami a Resident Evil 3 mellett érkezik majd. Martin egy tehetséges mérnök és szerelő, aki csapdákat tud felállítani az ellenfelek elkábítása és lelassítása érdekében,” írja a Resident Evil Twitter-fiókja. MILYEN NÉV EZ? Szendvics Martin! Ez kb. erre emlékeztet – az első rész egyik… ikonikus mém jelenetéről van szó…

A Resident Evil: Resistance is április 3-án érkezik PlayStation 4-re, Xbox Onera és PC-re.

Forrás: WCCFTech, WCCFTech, PCGamer

Kérjük, támogassátok a theGeek.hu oldalt a Patreonon, hogy fennmaradhasson, függetlenül, napi hírekkel és tesztekkel, a Patreon adományozó rendszerén keresztül! Köszönjük! theGeek csapata
Become a Patron!

Spread the love
Avatar photo
Anikó, our news editor and communication manager, is more interested in the business side of the gaming industry. She worked at banks, and she has a vast knowledge of business life. Still, she likes puzzle and story-oriented games, like Sherlock Holmes: Crimes & Punishments, which is her favourite title. She also played The Sims 3, but after accidentally killing a whole sim family, swore not to play it again. (For our office address, email and phone number check out our IMPRESSUM)

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu