Nem csalódtunk a Pornhub idei felmérésében sem

A Pornhub minden évben elkészíti az éves összefoglalóját, visszatekintését, és ebben nem marad ki a konzolos, videojátékos érintettség.

A felnőttebb tartalmak elérésére is használatosak lehetnek a konzolok. Interneteléréssel manapság már mindegyik konzol rendelkezik WiFin, LAN kábelen keresztül, így például a Pornhub weboldala is elérhető. És sokan el is érik azt – itt olvasható a Pornhub 2019-es értékelő oldala. A minket érintő témákba belemegyünk (abba azért már nem fogunk, hogy melyik országban melyik kereső kifejezések voltak a leggyakrabban alkalmazottak, akkor már ki kellene tenni egy 18-as karikát…).

A konzolok forgalmában a PlayStation továbbra is nyerő (itt nincs részletezve, hogy a PlayStation 3 vagy a PlayStation 4 mekkora arányban van), ugyanis a konzolok közül 51,5%-ot ez vitt el. Az Xbox (itt sincs elkülönítve Xbox 360-ra és Xbox One-ra…) elég szépen lemaradt, ugyanis 34,7%-kal lett a második. A maradékon viszont osztoztak páran – a hivatalosan is halottnak kezelendő PlayStation Vita 9,1%-kal lett a harmadik (hordozható, és itt most Szomszédokos fogalommal élve, zsebhoki?), 4,3%-kal a szintén halott Nintendo Wii U lett a negyedik, és a maradék 0,4% a Nintendo 3DS-hez került. (Hol a Nintendo Switch?) Az előző évhez képest a PlayStation Vita 23%-os, az Xbox pedig 5,3%-os emelkedést mutatott fel, míg a PlayStation 5,2%-kal, a Wii U pedig 5,6%-kal csökkent.

A legkeresettebb videojáték az Overwatch volt idén (zárójelben a tavalyihoz képest változást írjuk, ha nincs, akkor új címről van szó – +8%), amit a Fortnite (-17%), a Pokémon (+21%…), a Minecraft (ezt már mi sem értjük: +34%), az Apex Legends, a Resident Evil (na ez szép: +213%) és a Mortal Kombat követett (+102%). Az Apex Legends gyorsan berobbant a köztudatba – a rekordot (357701 keresés) február 18-án állította fel. (Valószínűleg felállított az mást is.)

Végül még az öt legkeresettebb videojátékos karakter idén, zárójelben a keresési számmal és a tavalyihoz viszonyított százalékos változással: Zelda (5659671, +138%), Lara Croft (4671161, +12%), D.Va (4430066, +102%), Super Mario (4153269, +96%), és Bowsette (3312818, -174%).

Nos, most már levehetjük a 18-as karikát.

Forrás: Pornhub

Kérjük, támogassátok a theGeek.hu oldalt a Patreonon, hogy fennmaradhasson, függetlenül, napi hírekkel és tesztekkel, a Patreon adományozó rendszerén keresztül! Köszönjük! theGeek csapata
Become a Patron!

Spread the love
Avatar photo
Anikó, our news editor and communication manager, is more interested in the business side of the gaming industry. She worked at banks, and she has a vast knowledge of business life. Still, she likes puzzle and story-oriented games, like Sherlock Holmes: Crimes & Punishments, which is her favourite title. She also played The Sims 3, but after accidentally killing a whole sim family, swore not to play it again. (For our office address, email and phone number check out our IMPRESSUM)

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu