Menu

Újra Démonok között – jön a következő rész!

MOZI HÍREK – São Paolo a világ közepe – legalábbis néhány napig az volt. Az észak-amerikai Comic Con déli változata talán az eredeti San Diegó-i nagy rajongótalálkozót is túlnőtte már, és a nagy filmstúdiók ezt tudomásul is vették: a jövő év legnagyobb filmjeiről itt kerültek nyilvánosságra az első fontos információk. Az összegyűlt sok ezres és nagyon lelkes tömeg itt tudhatta meg azt is, hogy mi az alkotók szándéka az elmúlt évtized egyik legnagyobb hatású, számtalan leágazással és összefüggéssel rendelkező horrorsorozatával, a Démonok között-tel – amelyből az Annabelle-sorozat, Az apáca és A gyászoló asszony átka is született.

2020 őszén a nézők visszatérhetnek a főágba, a démonűző házaspár, Ed és Lorraine Warren megtörtént, valóságos eseteit feldolgozó filmekhez. Akkor kerül a mozikba az új rész, amelynek címe: Démonok között – Az ördög kényszerített (The Conjuring: The Devil Made Me Do It, hazai bemutató: szeptember).

A különös cím mögött az a 70-es évekbeli ügy áll, amely még a sok borzalmat látott Warren házaspárt is megrémítette. A páros talán legszenzációsabb esete egy fiatal fiú lelkéért folytatott, elképesztő helyekre vezető harc története – Az Egyesült Államok történetében egyébként ez volt az első eset, hogy egy gyilkos a bíróság előtt a benne bujkáló démonra hivatkozva kérte, hogy mentsék fel a gyilkosság vádja alól.

IC Press

Spread the love

No comments

Vélemény, hozzászólás

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..

https://smallseotools.com/

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu