Tucatnyi ingyenes játékkal készül az év végére az Epic Games Store [VIDEO]

Tim Sweeney digitális boltja az Epic Games Store (ami néhány napja lett egy éves) megpróbálja tovább emelni az ingyenes játékos akcióját.

Mostanában hetente cserélik az Epic Games Store-on az ingyenes játékokat, és jelenleg épp a The Wolf Among Us első része az, amivel bővíteni lehet a fiókunkat (ennek a játéknak a folytatását a The Game Awardson jelentette be ismét az újjászületett Telltale, amiről tegnap szó esett). De utána készülhetünk arra, hogy naponta jön az ingyenes játék – ezzel akarja az Epic Games elérni, hogy gyakrabban nézzünk fel az EGS-re, vagy hogy telepítsük fel az Epic Games Store Launcherét. (Aki Fortnite-ozik, már felrakta, úgyhogy nekik könnyű dolguk van az ingyenes címek beszerzésével kapcsolatban.)

Még nem tudjuk, hogy mi lesz a tizenkét játék, amik ingyenesek lesznek, de az biztos, hogy december 19-étől indul a buli, úgyhogy az év végéig fog lényegében menni az akció. Addig pedig a The Game Awards-os akciók várnak azokra, akik nem csak a Steamet nyúzzák a PC-n. Itt egy pár példa az akciókra: a Borderlands 3 35%-os, a The Outer worlds 25%-os, a Control 33%-os, a Metro Exodus 50%-os, a Rainbow Six Siege 60%-os, míg a The Division 2 75%-os kedvezménnyel érhető el az Epic Games Store-on. (És itt csak az AAA címeket említettük – van ott más is.)

Szintén december 19-én fog elindulni az év végi akciózás, ami a Steamen is már régóta bevetett szokás (ekkor lehet az alamizsnából az egy eurós játékokat féláron megvenni). Itt sem tudjuk még, hogy mivel készülnek. Jövőre leállhatnak az ingyenes akciókkal.

Ha az Epic Games Store merész (és az idei exkluzivitásos húzásaik révén nevezhetjük őket annak), akkor bedobnak egy AAA-játékot a kalapba, ami az exkluzív megállapodásaikon keresztül csak ott érhető el. Majd meglátjuk, hogy mik a tervek. (És vajon a Steam miként fog reagálni az EGS-re?)

Trailer is készült.

Forrás: VG247

Kérjük, támogassátok a theGeek.hu oldalt a Patreonon, hogy fennmaradhasson, függetlenül, napi hírekkel és tesztekkel, a Patreon adományozó rendszerén keresztül! Köszönjük! theGeek csapata
Become a Patron!

Spread the love
Avatar photo
Anikó, our news editor and communication manager, is more interested in the business side of the gaming industry. She worked at banks, and she has a vast knowledge of business life. Still, she likes puzzle and story-oriented games, like Sherlock Holmes: Crimes & Punishments, which is her favourite title. She also played The Sims 3, but after accidentally killing a whole sim family, swore not to play it again. (For our office address, email and phone number check out our IMPRESSUM)

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu