Bekéredzkedett a Fortnite-ba a Star Wars a Skywalker kora révén [VIDEO]

Újabb esemény ütötte fel a fejét az Epic Games battle royale játékában, a Fortnite-ban.

A minap a nemsokára a mozikban debütáló Star Wars: Skywalker kora (itt megkérdőjeleznénk, hogy a The Rise of Skywalkert, azaz Skywalker felemelkedését hogy sikerült így fordítani?) rendezője, J.J. Abrams a Risky Reelsnél, a Fortnite autós mozijában egy filmrészletet játszott le. Ennek levetítése után fénykardos párbajra is sor került.

A nagy érdeklődés miatt tíz perccel elhalasztott esemény úgy kezdődött, hogy a kinézetére faragott avatarú Abrams a Millenium Falconnal érkezett a TIE fighterek és Csillagrombolók közti harcban. A Geoff Keighley-vel (The Game Awards műsorvezető, producer) történő párbeszéd után egy lebegő kijelzőn lehetett a filmből megtekinteni a részletet. Ebben Rey, Finn és Poe is feltűnt. Ezután Abrams elrepült űrhajójában, majd Darth Sidious alámondását lehetett hallani a Sith napjáról, miközben a játékosok a kedvenc fénykard színükre is szavazhattak. (Azokat is lengethetjük most.)

A Fortnite-ban már november óta elindult a Star Wars hype azzal, hogy birodalmi rohamosztagosok skinjeivel bővült a játék. A héten Reyen, Finnen, illetve az új Star Wars filmből egy új Sith rohamosztagoson alapuló skin is bekerült. Ezen felül Star Wars-témájú kihívások is várják a játékosokat, és így több tárgy is – mint például egy Jedi tréning emote – megszerezhető. Minden, a rendezvényen részt vevő játékos egy ingyenes TIE fightert kapott, amit sárkányrepülőként alkalmazhat. Dupla XP hétvége is van.

Ez nem az első példa a Fortnite-ban a nagyobb franchise-okkal való együttműködésre – korábban a Bosszúállókkal, vagy a John Wickkel kapcsolatban is volt már hasonló kooperáció, és februárban például a Marshmello névre hallgató zenész is koncertet adott elő a játékon belül. (Erről az Epic Games azt mondja, hogy több mint tíz millióan nézték meg a játékon belül, és például a Twitchen és YouTube-on keresztül még sok millióan cselekedtek hasonlóképp.)

A Star Wars: Skywalker kora bemutatója hazánkban december 19-én lesz esedékes, ha hihetünk a Port.hu-nak).

Forrás: The Verge

Kérjük, támogassátok a theGeek.hu oldalt a Patreonon, hogy fennmaradhasson, függetlenül, napi hírekkel és tesztekkel, a Patreon adományozó rendszerén keresztül! Köszönjük! theGeek csapata
Become a Patron!

Spread the love
Avatar photo
Anikó, our news editor and communication manager, is more interested in the business side of the gaming industry. She worked at banks, and she has a vast knowledge of business life. Still, she likes puzzle and story-oriented games, like Sherlock Holmes: Crimes & Punishments, which is her favourite title. She also played The Sims 3, but after accidentally killing a whole sim family, swore not to play it again. (For our office address, email and phone number check out our IMPRESSUM)

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu