Vin Diesel a Halálos iramban-játékban: Fast & Furious Crossroads [VIDEO]

A már a Codemasters alá tartozó Slightly Mad Studios (Project CARS, Need For Speed Shift) licenszjátéka a The Game Awardson mutatta be maga Vin Diesel.

Főszerepben az akciósztárral… akit legutóbb a 2009-es Wheelmanben láthattunk játékban. Íme az összehasonlítás:

View post on imgur.com

Nem korosodik, sőt… mintha fiatalabb (és talán valamivel rondább…?) lenne a Fast & Furious Crossroadsban.

„A Fast & Furious Crossroads egy csapatalapú, járműrablásos akciójáték, ami az adrenalinnal teli Halálos iramban-univerzumban játszódik. […] Egy hiteles történettel, továbbá hősökkel, kütyükkel, autókkal, és non-stop filmszerű akcióval fog rendelkezni, és így egyjátékos sztorimódjában, továbbá a hamarosan bemutatásra kerülő multiplayeres módjában is lüktető pulzusú játékmenetet fog kínálni. A sztorimód kiterjeszti a Halálos iramban univerzumát – Vin Diesel, Michelle Rodriguez és Tyrese Gibson megőrzi a saját szerepét (Dom, Letty, illetve Roman) egy akcióval teli kalandban, ami több nemzetközi helyszínen fog játszódni. A stábhoz csatlakozik még Sonequa Martin-Green (Star Trek: Discovery, The Walking Dead) és Asia Kate Dillon (Billions, John Wick: 3. felvonás – Parabellum) is. A játékosok az egzotikus helyszínek utcáitól a nemzetközi kémkedés sötét helyeiig jutnak, miközben nagy sebességű rablásokat és attrakciókat végeznek el, miközben egy új veszélyt próbálnak legyőzni.

„A Halálos iramban az egyik legkedveltebb franchise, és továbbra is rendkívüli módon innovál. A Fast & Furios Crossroads egy hiteles élmény, ami hű marad a sorozathoz, felerősítve azokat a rá jellemző elemeket, amiket imádnak a rajongók – sztárokkal teli stáb, nagy tétű történet, hihetetlen akció, mély családi kötelékek, és persze a gyors autók,” mondja Jim Molinets, a Universal Games and Digital Platforms senior alelnöke.

„Örülünk, hogy a have Fast & Furious Crossroads több platformon is elérhető lesz jövőre a Bandai Namco Entertainment kínálatában. Az akciódús játékmenet, a sztárokkal teli szinkronstáb, és a hiteles Halálos iramban élmény folytatja az elképzelésünket, hogy több szórakozást biztosíthassunk mindenkinek, és izgalmas adaléka a robusztus katalógusunknak, amiben minden korosztály megtalálja a szórakozást,” mondja Chris Gilbert, a Bandai Namco Entertainment amerikai ágazatának marketinges alelnöke.

„A franchise nagy rajongóiként megtisztelő számunkra, hogy a Halálos iramban franchise-ot kibővíthetjük a videojátékok segítségével egy új történettel, egy új stábbal, ami a szeretett karakterekhez kapcsolódik, és ikonikus, lenyűgöző környezettel. Easter eggek lesznek a rajongóknak, továbbá lesz egy intenzív multiplayer élmény is, így a Fast & Furious Crossroads egy izgalmas ütközőpálya lesz, amiben a játékosok kerülnek a volán mögé,” mondja Andy Tudor, a Slightly Mad Studios fő kreatív vezetője,” mondja a sajtóközlemény.

A Fast & Furious Crossroads májusban fog megjelenni PlayStation 4-re, Xbox Onera, és PC-re (Steamen), feltehetőleg közel a kilencedik filmhez, ami az amerikai mozikban május 22-én debütál majd. A játék nos… nem valami szép. Nem véletlen a Wheelmanes összehasonlítás.

Forrás: Gematsu

 

Spread the love
Avatar photo
Anikó, our news editor and communication manager, is more interested in the business side of the gaming industry. She worked at banks, and she has a vast knowledge of business life. Still, she likes puzzle and story-oriented games, like Sherlock Holmes: Crimes & Punishments, which is her favourite title. She also played The Sims 3, but after accidentally killing a whole sim family, swore not to play it again. (For our office address, email and phone number check out our IMPRESSUM)

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu