Kiderült, kit irányíthattunk a P.T.-ben [VIDEO]

Szokatlan, furcsa a múlt idő alkalmazása, de mivel a P.T. már több éve nem érhető legális módon el a PlayStation Store-on keresztül, csak múlt időben lehet beszélni a törölt Hideo Kojima-projekt ízelítőjéről (hacsak nincs meg még mindig a merevlemezünkön a játék…).

A P.T.-ről (vagy pontosabban a Silent Hillsről, aminek egyfajta demója akart lenni…) nemrég a Death Stranding főszereplőjét megformáló és megszólaltató Norman Reedus azt mondta, hogy örül, hogy nem valósult meg, de nem biztos, hogy ezzel mindenki egyet is ért. Akármi is legyen, a P.T.-ről régebben másképp is szó esett: egy illető elkezdte kibelezni a játékot, hogy minél több titokra fény derüljön – ennek egy eredményéről mi is beszámoltunk: a Lisa névre hallgató karakterről kiderült egy kis okos kamerahackelés révén, hogy bizony folyton a nyomunkban van, ami… nem hangzik valami nyugtatónak (de az a jó: a túlélő horror műfajban a feszültségkeltés, és annak megőrzése a legfontosabb).

Nos, Lance McDonald, aki korábban Lisát találta meg, most a P.T.-ben az általunk irányítható karakterről húzta le a leplet. „Hogy végre véget vehessek ennyi idő után bárminemű bizonytalanságnak: igen, a fickó, akit a P.T.-ben irányítasz, az ugyanaz, akit a befejező filmben láthatunk. Nincsen semmi kétség afelől, hogy igen, mindvégig Norman Reedusról volt szó,” írja McDonald a Twitteren, és persze a szavakat tett is követte az alábbi felvétellel.

A Silent Hillsről, a P.T.-ről, sőt, lényegében a Silent Hill franchise videojátékos jövőjéről is lemondhatunk amúgy – a Konami mostanában nem nagyon hajlandó a Pro Evolution Soccer-sorozaton kívül más játékkal komolyabban foglalkozni az asztali konzolok, PC-k terén, és maga a Silent Hill esetében is a japán cég következő projektje egy félkarú rabló lesz, amiről korábban szintén szó esett.

Kojimáék pedig már rég nincsenek a cégnél, és függetlenül (jó, Sony-segítséggel…) hozták létre a Death Strandinget, ami egy hónapja már elérhető PlayStation 4-en, PC-re pedig kb. fél év múlva fog megjelenni.

 

Forrás: GameSpot

Kérjük, támogassátok a theGeek.hu oldalt a Patreonon, hogy fennmaradhasson, függetlenül, napi hírekkel és tesztekkel, a Patreon adományozó rendszerén keresztül! Köszönjük! theGeek csapata
Become a Patron!

Spread the love
Avatar photo
Anikó, our news editor and communication manager, is more interested in the business side of the gaming industry. She worked at banks, and she has a vast knowledge of business life. Still, she likes puzzle and story-oriented games, like Sherlock Holmes: Crimes & Punishments, which is her favourite title. She also played The Sims 3, but after accidentally killing a whole sim family, swore not to play it again. (For our office address, email and phone number check out our IMPRESSUM)

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu