Befutott a Resident Evil 3 Remake rendszerigénye

A Capcom következő nagyobb  játékáról megtudtuk, hogy milyen PC-t fog igényelni ahhoz, hogy alacsonyabb beállításokkal is, de fusson a Resident Evil 3 Remake.

A Resident Evil 3 Remake Steam-oldalán láthatjuk, hogy milyen rendszerigénye van Jill és Carlos elmenekülésének Raccoon City-ből. Nézzük is, milyen vas kell nekik:

Resident Evil 3 Remake minimum rendszerigény:

  • 64-bites processzor és operációs rendszer kötelező
  • Operációs rendszer: Windows 7, 8.1, vagy 10 (64-bites verzió kötelező; a Windows 10-es verziószáma nem ismert)
  • Processzor: Intel Core i5-4460, vagy AMD FX-6300, vagy jobb
  • Memória: 8 GB RAM
  • Videókártya: NVidia GeForce GTX 760, vagy AMD Radeon R7 260X, vagy jobb
  • VRAM a videókártyán: 2 GB
  • DirectX: DX11

 

Az ajánlott rendszerigény még nem került publikálásra.

Azt persze nem tüntetik fel, hogy internetkapcsolat is kell, mert szinte biztos, hogy a Resident Evil 3 Remake is Denuvóval fog jönni, ami egyrészt megdobja a gépigényt (ami azonos a Resident Evil 2 Remake-ével, ami jogos: elvégre mindkét játék a RE Engine-t használja), másrészt pedig kell, hogy on vagyunk line a „hazatelefonáláshoz”…

„Éld át Raccoon City klimatikus eseményeit a Resident Evil 3 teljes újraképzelésében. Ez a [játékosok által] nagyban igényelt folytatás a 94 milliós eladásokkal rendelkező franchise-ban a díjnyertes Resident Evil 2 [Remake] után jön, és befejezi a Raccoon City-történetszálat. A Resident Evil 3-ban benne lesz az online 4v1 aszimmetrikus multiplayer élmény, a Resident Evil Resistance is, amikor az megjelenik április 3-án PlayStation 4-en, Xbox Oneon és Steamen.

A Resident Evil 3-ban Jill Valentine, a S.T.A.R.S tagja (aki a videojátékos hősnők egyik ikonikus alakja) elmenekül egy városból, amiben a zombik és más rémisztő lények túlnyomó erőben vannak. A Capcom saját RE Engine-jével építve a Resident Evil 3 modernizált játékmenetet tartalmaz, ami kombinálja az akciót a klasszikus túlélő horrorral, nagy felbontásban.

Jill szívtépő eseményei a Resident Evil 3-ban a Resident Evil 2 előtt és után is játszódik, és új fényt derít Raccoon City lakosainak állapotára. Minden elmenekülési esélyt elvágja a Resident Evil franchise másik sztárja, a toronymagas bioorganikus fegyver, a Nemesis. Ez a brutális, de intelligens szörnyeteg nagy erejű fegyverarzenált vet be, hogy minden túlélő S.T.A.R.S tagot kiiktasson a városban – és Jill az utolsó célpontja,” mondja a játék sajtóközleménye.

A Resident Evil 3 Remake, illetve annak multiplayer komponense, a Resident Evil Resistance is április 3-án fog majd megjelenni PlayStation 4-re, Xbox One-ra és PC-re.

Forrás: WCCFTech

Kérjük, támogassátok a theGeek.hu oldalt a Patreonon, hogy fennmaradhasson, függetlenül, napi hírekkel és tesztekkel, a Patreon adományozó rendszerén keresztül! Köszönjük! theGeek csapata
Become a Patron!

Spread the love
Avatar photo
Anikó, our news editor and communication manager, is more interested in the business side of the gaming industry. She worked at banks, and she has a vast knowledge of business life. Still, she likes puzzle and story-oriented games, like Sherlock Holmes: Crimes & Punishments, which is her favourite title. She also played The Sims 3, but after accidentally killing a whole sim family, swore not to play it again. (For our office address, email and phone number check out our IMPRESSUM)

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu