Már új játékon dolgoznának a Star Wars Jedi: Fallen Order készítői?

A Respawn Entertainment munkaajánlatain keresztül derült ki, hogy csapat egy új Star Wars játékhoz keres fejlesztőket.

Bár a Respawn Entertaimentnél még most is dolgoznak, hogy a Star Wars Jedi: Fallen Order bugos részeit kijavítsák patch-ek, vagy update-k formájában, ugyanakkor már a jövőre is gondolnak. A cég, amely egyaránt híres az Apex Legends és a Star Wars témájú videojáték fejlesztéséről, most egy álláshirdetést tett fel, amelyben Senios Software Engineert keresnek és a munkához szükséges elvárások között a „Star Wars univerzum iránti lelkesedés” is szerepel, továbbá az is, hogy „külső nézetes akció-kalandjáték” fejlesztéséről lenne szó.

Természetesen ez még nem garantálja, hogy egy tényleges folyatásról lenne szó, hiszen az is elképzelhető, hogy valami Fallen Order kiegészítőhöz keresnek további munkaerőt, vagy akár a meglévő játék további frissítésein dolgoznak, hiszen egy hete kapott az 1.05-ös verzióval photo mode-ot és azóta már az 1.06-os frissítés is kijött hozzá.

Forrás: 3djuegos

Kérjük, támogassátok a theGeek.hu oldalt a Patreonon, hogy fennmaradhasson, függetlenül, napi hírekkel és tesztekkel, a Patreon adományozó rendszerén keresztül! Köszönjük! theGeek csapata
Become a Patron!

Spread the love
Avatar photo
BadSector is a seasoned journalist for more than twenty years. He communicates in English, Hungarian and French. He worked for several gaming magazines - including the Hungarian GameStar, where he worked 8 years as editor. (For our office address, email and phone number check out our impressum)

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu