A PlayStation VR 2-re fejleszt már a Blood and Truth fejlesztőcsapata?

A Sony londoni stúdiója már a következő konzolgenerációra, vagy pontosabban a PlayStation VR 2-re koncentrál…

A Road to VR arról tudósít, hogy a Sony londoni csapata, akik korábban a Blood and Truth-ot is összehozták a PlayStation VR-on (és erről a platformról el lehet mondani, hogy jelenleg ez a legjobban fogyó VR headset), már több állásajánlatában is valami újra utal. Olyasmire, amit már lényegében nyílt titokként lehet kezelni, ugyanis már elég sok alkalommal beszámoltunk a Sony PlayStation VR 2-höz köthető szabadalmairól anélkül, hogy a Sony egyáltalán bejelentette volna a platformot! (Csak annyit mondtak, hogy a PlayStation 5 is koncentrálni fog a virtuális valóságra…)

„VR – tech: játék mesterséges intelligenciáját programozó: a PlayStation londoni stúdiója egy tapasztalt MI-programozót keres, hogy csatlakozhasson a játékmenetes csapathoz, ami jelenleg a következő, exkluzív virtuális valóságos játékon dolgozik a PlayStation VR-on megjelent Blood and Truth után.

VR – tech: játékmenetes programozó: a kreatív és szélesebb körben a technikai csapattal együttműködve fogod kihasználni a tapasztalatod és a szenvedélyed a játékmenet fejlesztése során, amivel megvalósíthatjuk a következő VR-os címünkkel kapcsolatos kreatív céljainkat,” mondja a két álláshirdetés.

A Blood and Truth májusban jelent meg a PlayStation VR-on, úgyhogy – leszámítva a nemrégi update-et – a csapatnak most van erőforrása és ideje arra, hogy a következő játékán dolgozhasson. Mivel a PlayStation VR három éve, hogy megjelent (és már akkor is mondjuk úgy, hogy gyengébb volt a riválisokhoz – Oculus Rift, HTC Vive – képest, cserébe olcsóbb a platform), tényleg nagy az esély arra, hogy a Sony egy új, erősebb modellen dolgozik.

Ha a pletykák nem tévednek, akkor február során egy PlayStation-rendezvény során a Sony reagálhat a Microsoftra, ugyanis ők teljesen a semmiből bemutatták az Xbox Series X-et, ami valószínűleg az erősebb next-gen Xbox lesz. (Az az Xbox, aminek a neve… Xbox lesz.) Így a PlayStation 5 leleplezése mellett talán a PlayStation VR 2 is bemutatásra kerülhet.

Forrás: PSU

Kérjük, támogassátok a theGeek.hu oldalt a Patreonon, hogy fennmaradhasson, függetlenül, napi hírekkel és tesztekkel, a Patreon adományozó rendszerén keresztül! Köszönjük! theGeek csapata
Become a Patron!

Spread the love
Avatar photo
Anikó, our news editor and communication manager, is more interested in the business side of the gaming industry. She worked at banks, and she has a vast knowledge of business life. Still, she likes puzzle and story-oriented games, like Sherlock Holmes: Crimes & Punishments, which is her favourite title. She also played The Sims 3, but after accidentally killing a whole sim family, swore not to play it again. (For our office address, email and phone number check out our IMPRESSUM)

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu