Shadow of the Colossus remake-jének készítői örömmel folytatnák a munkát a Sony-val

Ők szívesen dolgoznának a PlayStation 5-re is, ha a Sony úgy gondolja.

„Független stúdió vagyunk. A hardvert, amire fejlesztünk, azt a kiadó határozza meg, amikor leszerződünk velük [a munkára]. A Metal Gear Solid HD Collection és a Titanfall esetében egyaránt voltak Xbox 360-as SKU-k [stock keeping unit, lényegében verziónak is mondhatjuk ebben a kontextusban – a szerk.] pont ebből az okból kifolyólag. Több Sony stúdió is remek partnerünk volt – a legfrissebb példa erre a JAPAN Studio volna (ami a Sony belső japán csapata). [Azért hozták őket fel, mert a Shadow of the Colossus PlayStation 4-es remake-jében ők segítettek a Bluepointnak a munkálatok során – a szerk.] Remek viszonyunk van velük, és boldogan folytatjuk a munkát velük, ha ők is úgy gondolják,” mondja Marco Thrush, a Bluepoint Games elnöke.

Érdekes ez a nyilatkozat, mert már valamilyen projektjük készül PlayStation 5-re. A Castlevania, a Demon’s Souls, sőt, még a Silent Hill is felmerült eshetőségként. (A Silent Hill HD Collection, ami a második és harmadik részt tartalmazta, bár nem a Bluepoint munkája, de igencsak silány volt, mivel a Konaminak sikerült elvesztenie a végleges forráskódot. A Demon’s Souls azért tűnik reális elképzelésnek, mert az a Sony Interactive Entertainment kezében van, míg a Dark Souls IP-je a FromSoftware-é (és ezért is volt az multiplatform, míg a Demon’s Souls PS3-exkluzív).

És a Bluepointban érdemes bízni: God of War Collection (PlayStation 3), The Ico & Shadow of the Colossus Collection (PlayStation 3), Metal Gear Solid HD Collection (PlayStation 3, Xbox 360), Flower (PlayStation 4, PlayStation Vita), Titanfal (Xbox 360), Uncharted: The Nathan Drake Collection (PlayStation 4), Gravity Rush Remastered (PlayStation 4), Shadow of the Colossus (PlayStation 4) – ezek közül nem nagyon tudunk olyat mondani, ami nagyon rossz lett volna…

Forrás: SegmentNext

Kérjük, támogassátok a theGeek.hu oldalt a Patreonon, hogy fennmaradhasson, függetlenül, napi hírekkel és tesztekkel, a Patreon adományozó rendszerén keresztül! Köszönjük! theGeek csapata
Become a Patron!

Spread the love
Avatar photo
Anikó, our news editor and communication manager, is more interested in the business side of the gaming industry. She worked at banks, and she has a vast knowledge of business life. Still, she likes puzzle and story-oriented games, like Sherlock Holmes: Crimes & Punishments, which is her favourite title. She also played The Sims 3, but after accidentally killing a whole sim family, swore not to play it again. (For our office address, email and phone number check out our IMPRESSUM)

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu