Hideo Kojima még most sem pihen [VIDEO]

A Hideo Kojima nem pihen: hiába jött ki másfél hónapja PlayStation 4-re a Death Stranding, ő már a következő projektjén dolgozik. (Talán ráférne egy kis pihenés.)

„A következő koncepción dolgozom, miközben senki más nincs az irodában”, írta Hideo Kojima a tweetjében. A képen egy igencsak telepakolt asztalt láthatunk (mondjuk a kreatívabb elmék munkakörnyezete tényleg komplikáltnak, zavarosnak tűnhet a kívülállóknak, ez nem kérdéses), így többek között egy homokdűnét lehet látni a számítógépén, aztán Norman Reedus arca, egy ősember vagy egy gorilla koponyája, egy gumikacsa, egy Rotten Tomatoes stresszlabda, egy Wired magazin, egy Sony Walkman, egy japán nyelvű könyv talán a Joy Divisionről vagy a New Orderről – ezeket lehet felfedezni például, de biztos van ott még más is, csak egyszerűen nem véljük felfedezni azokat. És mivel nyíltan koncepciót írt, lehet, hogy nem lesz például sivatagi témájú a következő játéka, ami lehet, hogy horror műfajú lesz, ugyanis korábban már beszámoltunk arról is, hogy megpedzegette, hogy ebben a műfajban dolgozna.

Talán PlayStationre dolgozik Kojima ismételten…

Itt megemlítenénk még, hogy a Sucker Punch nyáron érkező PlayStation 4-exkluzívja, a Ghost of Tsushima egy ingyenes dinamikus PlayStation 4-témát kapott, amit érdemes két étkezés között beváltani, mivel a kódok január 31-éig élnek, és közben lehet, hogy elfelejtjük. Mindegyik régió eltérő kódot kapott amúgy. Ezeket értelemszerűen a PlayStation Store-on keresztül kell beváltani. Senki sem marad ki az akcióból:

  • Amerikai kontinens: BEFB-AMNR-R4F6
  • Európa, Ausztrália, Új-Zéland, Oroszország, Közel-Kelet, Afrika, India: 38BE-G6N8-L93A
  • Japán: N4TK-59NH-2LH3
  • Dél-Korea: EM56-NTNC-EHX8
  • Ázsia további területei: DHLN-HANF-F6LH

 

Nem néz ki rosszul; kellemes meglepetés ez a Sucker Punchtól és a Sony Interactive Entertainmenttől így az év végén. Remekül átadja a távol-keleti (pontosítsunk: XIII. századi) japán hangulatot, és eléggé elvontnak tűnik a videó alapján.

A Ghost of Tsushima tehát nyáron jön kizárólag PlayStation 4-re, Kojima következő játéka meg ki tudja, hogy mikor és mire. (A Death Stranding nyár elején PC-re érkezik.)

Forrás: WCCFTech, WCCFTech

Kérjük, támogassátok a theGeek.hu oldalt a Patreonon, hogy fennmaradhasson, függetlenül, napi hírekkel és tesztekkel, a Patreon adományozó rendszerén keresztül! Köszönjük! theGeek csapata
Become a Patron!

Spread the love
Avatar photo
Anikó, our news editor and communication manager, is more interested in the business side of the gaming industry. She worked at banks, and she has a vast knowledge of business life. Still, she likes puzzle and story-oriented games, like Sherlock Holmes: Crimes & Punishments, which is her favourite title. She also played The Sims 3, but after accidentally killing a whole sim family, swore not to play it again. (For our office address, email and phone number check out our IMPRESSUM)

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu