The Legend of Zelda: Breath of the Wild: egész olcsó már a… Microsoft Store-on! (TESSÉK???)

Nem áprilisi tréfa: tényleg felkerült a Microsoft Store-ra a Nintedo Wii és Switch (és franchise) exkluzív The Legend of Zelda: Breath of the Wild!

Először kinéztünk a napsütéses, tavaszias időjárásra és egy pillanatig tényleg azt hittük, hogy már április elseje van, aztán gyorsan ránéztünk a naptárra és megállapítottuk, hogy ennek a fele sem április tréfa. A Microsoft Store-ra tényleg felkerült a The Legend of Zelda: Breath of the Wild, bár a játék „leírásában” akkora kapitális marhaságokat olvashatunk, amelynek semmi köze a Nintendo híres címéhez, így vagy valamilyen tévedésre, vagy nagyon buta viccre, esetleg scamre gondolhatunk.

Természetesen futótűzként terjedt el a közösségi médiában ez a Microsoft Store jelenlét, lévén bármennyire is semmi köze a leírásnak (no meg persze a platformnak!) a Zeldához, viszont a játék címe és a képe egyaránt megfelelnek neki. Azt rebesgetik sokan, hogy a „Vidodoo0” név is scamre utal, lévén a múltban már követett el az illető hasonló „csíntevéseket”.

„Játssz a The Legend of Zelda Breath of the Wilddal és a kalandjaid során szerezz meg annyi gyémántot, amennyit tudsz!” – olvashatjuk a leírásban, mely koncepciónak semmi köze a Miyamoto által kitalált franchise utolsó darabjához. „Vigyázz, hogy ne ütközz neki a különféle akadályoknak és a rendőrtisztre is figyelj! Szedj össze pénzérméket és gyémántokat, hogy a játék többi karakterét is kilockold!” – olvashatjuk a további „feature”-öket, melyeknek úgyszintén nincs közük a Zeldához.

Hogy a listázás még jobban „kimaxolja” ezt az agyament őrületet, a platformok között, a PC, a mobil (!) és a Surface (!) mellett még a Microsoft HoloLens technológiát is láthatjuk! A témával többek között foglalkozó spanyol 3djuegos site felvette a kapcsolatot a Microsofttal, de ilyenkor persze szinte a teljes cég a karácsonyi kaja kómát próbálja kiheverni, szabadságon.

Egyébként a Nintendo 2017-es klasszikusát, illetve annak főszereplő karakterét már próbálták ténylegesen más platformokra is áthelyezni, még novemberben olvashattunk róla, hogy Linket az Overwatch című multiplayeres játékában a Blizzard vendégkarakterként szerette volna szerepeltetni, természetesen az egészből nem lett semmi.

Ha pedig netán még mindig nem ismernéd a Wii U és a Nintendo Switch egyik legjobb játékát, akkor SephiTrax tesztjéből itt olvashatsz róla.

Forrás: En24News

Spread the love
Avatar photo
BadSector is a seasoned journalist for more than twenty years. He communicates in English, Hungarian and French. He worked for several gaming magazines - including the Hungarian GameStar, where he worked 8 years as editor. (For our office address, email and phone number check out our impressum)

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu