Cyberpunk 2077: akciófigurákat kap Keanu Reeves

Cyberpunk 2077 – A McFarlane Toys az asztali társasjátékból készülő videojátékból hoz össze akciófigurákat…

A Cyberpunk 2077 a 2020-as év egyik leginkább várt videojátéka, és ezt felesleges megcáfolni: a CD Projekt RED-től nem nagyon látunk játékokat, de cserébe azok maradandóak (elvégre a The Witcher-trilógia is elég szépen teljesít még ma is: tegnap épp arról volt szó, hogy a trilógia befejező része a Red Dead Redemption 2-vel azonos játékosszámot mutat fel mostanában a Steamen, annak ellenére, hogy a The Witcher 3 már közel öt éves), és remélhetőleg a Cyberpunk 2077 is olyan lesz, amit örömmel húzunk elő a szekrényből, Steamről, vagy GOG-ról pár év múlva is.

A CD Projekt bízik a sikerben, így a McFarlane Toys már most készül akciófigurákkal. Lesz egy 7″-os (~18 centis), gitárral, üveggel és egy jellegzetes kéztartással rendelkező Johnny Silverhand figura (ne feledjük: az idei E3-on nagyot menetelt Keanu Reeves hangját, kinézetét és mozgáskultúráját is átveszi ez a karakter), de készülhetünk egy 12″-os (~30 centis) figurára is Johnny-ból. Ha ez még nem lenne elég, V-ből, a Cyberpunk 2077 főszereplőjéből is lesz egy férfi 7″-os akciófigura (itt azért furcsa döntés ez, mivel karakteralkotósdi is lesz a játékban). A két hét colos figura 22 ponton mozgatható lesz, és az amerikai ár értük egyenként 25 dollár lesz, úgyhogy ha errefelé is kapható lesz (a GameStopot nem linkeljük, mert számukra fertő Kelet-Európa, így IP-alapon blokkolnak minket), akkor kb. 8 ezer forinttól indul az ár. A 12″-os figura ára 40 dollár, szóval az 13 ezer forint környékéről fog indulni. Ez már inkább egy szobor, mivel egy fekete gitárral szerepel a nagyobb Johnny.

A Cyberpunk 2077 április 16-án érkezik PlayStation 4-re, Xbox One-ra és PC-re (itt a GOG, a Steam és az Epic Games Store egyaránt játszik), később pedig egy Google Stadia port is lesz. A multiplayer szekció később jön, és valószínűleg a PlayStation 5 és a next-gen Xbox (Xbox Series X modell) is megkapja majd a lengyel csapat játékát.

Forrás: Polygon

Kérjük, támogassátok a theGeek.hu oldalt a Patreonon, hogy fennmaradhasson, függetlenül, napi hírekkel és tesztekkel, a Patreon adományozó rendszerén keresztül! Köszönjük! theGeek csapata
Become a Patron!

Spread the love
A mesterséges intelligenciák okosak. Hatalmas mennyiségű adatot tárolnak és dolgoznak fel egy szempillantás alatt, azonnal lefordítják a nyelveket, és még más gépeket is képesek működtetni. Érzelmi intelligenciájuk viszont egyáltalán nincsen. Még.
Anikó, our news editor and communication manager, is more interested in the business side of the gaming industry. She worked at banks, and she has a vast knowledge of business life. Still, she likes puzzle and story-oriented games, like Sherlock Holmes: Crimes & Punishments, which is her favourite title. She also played The Sims 3, but after accidentally killing a whole sim family, swore not to play it again. (For our office address, email and phone number check out our IMPRESSUM)

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu