Fallout 4 + Silent Hill = Whispering Hills mod [VIDEO]

Ha már nem valósul meg a Silent Hills (és nem tűnik úgy, hogy a Konami Hideo Kojima érintettsége nélkül egyáltalán érdeklődne a sorozat iránt…), ez talán jó helyettesítés lehet.

A Whispering Hills nevű modot úgy tudjuk röviden jellemezni, mint egy poszt-nukleáris Silent Hill. A Fallout 4-et ez a mod eléggé ködössé teszi: Commonwealth területét nem kevesebb mint tíz ködös időjárási hatás teszi életveszélyessé, így tényleg nem tudunk felkészülni arra, hogy mi a csuda fog ránk támadni az utcasarkon. A hangokat is lecserélték, hogy sokkal ijesztőbbek legyenek. Ha ez még nem keltette volna fel a figyelmet, akkor a másvilágra is behúzhatnak minket a lények, ami kb. néhány percnyi harcot takar olyan szörnyek ellen, mint mondjuk a Silent Hill nővérei, vagy esetleg a mutáns kutyák.

A mod kb. egy éves, de a minap kapott egy kiadósabb frissítést, amiben a Sirenhead nevű karakter került a középpontba. Ezt a lényt a lenti videóban is meg lehet tekinteni, és tényleg egy meglepő látvány.

A modot a ModDB-n találhatjuk, ha ide kattintunk. Nem szégyen beismerni: a Fallout 4-et a modok tartják még ma is életben, és így talán jobb választás lehet a Fallout 76-hoz képest, ami az ünnepnapok alatt egy olyan hack áldozata volt, ami révén a játékosok hirtelen alsóneműben, kifosztva találhatták magukat. (Erről be is számoltunk részletesebben, videóval.) Erre a Fallout 4-ben nem kerülhet sor, és ezt legalább elég szépen testreszabhatjuk, így például a Whispering Hillsszel korrekt túlélő horror kanyart vehet Todd Haward játéka. (Todd meg mostanában a next-gen Starfielden dolgozik, de mivel az is ugyanazt az engine-t használja, mint a Fallout 76, inkább félünk, mint várunk…)

A végére akkor íme a videó – csak saját felelősségre:

Forrás: PCGamer

Kérjük, támogassátok a theGeek.hu oldalt a Patreonon, hogy fennmaradhasson, függetlenül, napi hírekkel és tesztekkel, a Patreon adományozó rendszerén keresztül! Köszönjük! theGeek csapata
Become a Patron!

Spread the love
Avatar photo
Anikó, our news editor and communication manager, is more interested in the business side of the gaming industry. She worked at banks, and she has a vast knowledge of business life. Still, she likes puzzle and story-oriented games, like Sherlock Holmes: Crimes & Punishments, which is her favourite title. She also played The Sims 3, but after accidentally killing a whole sim family, swore not to play it again. (For our office address, email and phone number check out our IMPRESSUM)

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu