Már a CES 2020-on leleplezheti a PlayStation 5-öt a Sony?

Úgy tűnik, hogy a Microsoft lépése meglepte a Sony-t, így nem hagyják az Xbox Series X modellű next-gen Xboxot (aminek mindössze Xbox a neve) egyedül a hírekben.

Szóval a PlayStation 5-ről még komolyabb bemutató nem volt; csak a Sony az év során több részletet kezdett elárulni az új konzolról. A The Game Awardson viszont jött a Microsoft, és tényleg a semmiből bemutatta az addig Project Scarlett kódnéven futó következő generációs hardverét (vagy annak a lehetséges erősebb kiadását, mert biztos lesz egy gyengébb modell is, mert arról több pletykát is olvashattunk 2019 során). Erre pedig úgy tűnik, hogy a Sony lépni fog, és a lehető leghamarabb fog előrukkolni a válaszával, mert nem akarják, hogy a Microsoft legyen a rivaldafényben mondjuk februárig, mert nagy esély volt az akkori lehetséges PlayStation-rendezvényre.

„Itt a jövő. A CES 2020-on a Sony leleplezi a jövő egyedi elképzelését, és összehozza a kreativitást a technológiával úgy, ahogy eddig még soha, hogy új szenzációkat és érzelmeket engedjen szabadon,” olvasható a Sony oldalán, megerősítették a CES-es jelenlétüket. Ez a rövid, magyar nyelvre lefordított idézet úgy hangzik, mint egy bemutató. Talán a PlayStation 5 lesz az, amit lelepleznek. Talán a következő generációs PlayStation VR headset kerülhet a rivaldafénybe. (Vagy esetleg a televíziós ágazatukkal mennek el a 8K felbontásig, de annak mi köze van a kreativitáshoz? Épp emiatt gyanakszunk egy videojátékos bejelentésre.)

A CES a Consumer Electronics Show rövidítését takarja. Helyszínként az Egyesült Államok Nevada államában található Las Vegas Convention Centere szolgál, és ez az év első nagyobb technológiai kiállítása. Emiatt pedig a Sony tervei érthetőek. És nem is kell annyira sokat várni rá, ugyanis a Sony sajtókonferenciája január hetedikén, magyar idő szerint hajnali két órakor kezdődik, úgyhogy már most kevesebb mint egy hétre vagyunk ettől a rendezvénytől.

Nemsokára kiderül, mire hypeol a Sony.

Forrás: WCCFTech

Kérjük, támogassátok a theGeek.hu oldalt a Patreonon, hogy fennmaradhasson, függetlenül, napi hírekkel és tesztekkel, a Patreon adományozó rendszerén keresztül! Köszönjük! theGeek csapata
Become a Patron!

Spread the love
Avatar photo
Anikó, our news editor and communication manager, is more interested in the business side of the gaming industry. She worked at banks, and she has a vast knowledge of business life. Still, she likes puzzle and story-oriented games, like Sherlock Holmes: Crimes & Punishments, which is her favourite title. She also played The Sims 3, but after accidentally killing a whole sim family, swore not to play it again. (For our office address, email and phone number check out our IMPRESSUM)

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu