Egyre kilátástalanabb helyzetbe kerül az Uncharted

MOZI HÍREK – Az Uncharted lassan már olyan nevetséges szintre kerül a filmek között, mint a Duke Nukem Forever a játékok közt…

A Deadline arról ír, hogy Travis Knight, aki a Laika animációs stúdió vezető animátora (és a 2018-as Űrdongó filmet is ő rendezte) kilépett a projektből, amivel immáron a hatodik rendező hagyta ott a már több mint egy évtizede bejelentett Uncharted-filmet, mivel Tom Holland eléggé elkötelezett a Pókemberes filmek iránt (ugyanis mostanában ő alakítja Peter Parkert/Pókembert), így nem nagyon tud Nathan Drake szerepébe bújni. Ez viszont nem jelenti azt, hogy Holland is kiugrana a filmadaptációból, és Mark Wahlberg is a film része lenne, ha valaha el is fog az készülni.

A Deadline forrásai szerint a Sony továbbra is meg szeretné valósítani az Uncharted filmadaptációját, de ezt egy új rendezővel, továbbá értelemszerűen egy új megjelenési dátummal tenné. Addig pedig Hollandnak a forgatást be kellene fejeznie, mert ő a nyáron a tervek szerint már ismét pók gúnyát fog ölteni, így kb. fél év múlva elfoglaltságai miatt nem tudna azonnal a kamerák elé állni a Sony kérésére. (Így pedig nem lenne meglepő az sem, ha Tom Holland is távozna a filmből.)

Az Uncharted az első igazi partneri kapcsolat lenne a Sony Pictures és a PlayStation Productions között – ha elfelejtettük volna, 2019 folyamán ez a cég azért jött létre (élén Asad Qizilbash-sal és Carter Swannel, akik amúgy felelős producerek lennének az Uncharted megfilmesítésében), hogy a PlayStation IP-iből televíziós és filmes adaptációk készülhessenek, viszont ha Nathan Drake-ék körül ilyen mértékű totojázás van, komolyan megkérdőjelezhetjük az elkötelezettségüket eziránt.

David. O. Russell, Seth Gordon, Joe Carnahan, Shawn Levy, Dan Trachtenberg, Travis Knight. Ki lesz a hetedik rendező? Még nem tudjuk. De ezek után már csak a fejünket fogjuk. A fiatal Drake sosem fog így a filmvászonra kerülni.

Forrás: Deadline

Kérjük, támogassátok a theGeek.hu oldalt a Patreonon, hogy fennmaradhasson, függetlenül, napi hírekkel és tesztekkel, a Patreon adományozó rendszerén keresztül! Köszönjük! theGeek csapata
Become a Patron!

Spread the love
Avatar photo
Anikó, our news editor and communication manager, is more interested in the business side of the gaming industry. She worked at banks, and she has a vast knowledge of business life. Still, she likes puzzle and story-oriented games, like Sherlock Holmes: Crimes & Punishments, which is her favourite title. She also played The Sims 3, but after accidentally killing a whole sim family, swore not to play it again. (For our office address, email and phone number check out our IMPRESSUM)

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu