PlayStation Plus: mivel kezdjük 2020-at? [VIDEO]

Miután 2019-ben jóformán mélyrepülést vett a PlayStation Plus (eltávoztak a PlayStation 3-as és PlayStation Vitás játékok, és mindössze kettő PlayStation 4-es cím volt többnyire mindenféle extrák nélkül), a kérdés jogos: van-e esély javításra, vagy a PlayStation 5 megjelenéséig ne is számítsunk erősebb ingyenes játékokra?

Hivatalos bejelentés csak részben történt; igen, bár ez furán hangzik, de már most tudjuk (mégpedig megbízható forrásból), hogy mi az a két játék, amit a PlayStation Plusra előfizetők ingyenesen megkapnak az év első hónapjára. Ezúttal a PlayStation DACH YouTube csatornája az, ami idő előtt felfedte a játékpárost (a DACH a Németország-Ausztria-Svájc régiót takarja, lényegében a német nyelvterületet…), úgyhogy most nem kell fél hatig várni a rendes bejelentésre. (Talán túl sok volt a szilveszter egyeseknek?)

Szóval a két játék a lenti, a hír írása közben elérhetetlenné vált videó alapján megint több mint kettő lesz. Az egyik a már az Embracer Group köreibe tartozó Coffee Stain Studiostól a Goat Simulator, ami bár rövid ideig szórakoztató, de egyrészt PlayStation 4-en már több mint négy éve elérhető, másrészt pedig a trailerből kiindulva valami alapkiadás lesz az, ami ingyenes lesz. A másik játék ismételten egy kollekció, ugyanis az Uncharted: The Nathan Drake Collectionről van szó – ez pedig ugye az első három Unchartedet tartalmazza PlayStation 4-es felújításban (köszönhetően a Bluepoint Gamesnek). Így ismét négy játékkal lehet lekötni magunkat, de itt pedig azt lehetne kiemelni, hogy a PS4-gyel rendelkezők nagyobb része feltehetőleg már játszotta PS3-on, vagy megvette (elég gyakran olcsó ugyanis), és ez is egy 2015-ös megjelenés, úgyhogy… itt is kimondható, hogy régiség.

Szóval nem valami biztató az év kezdete – az ehavi PlayStation Plus-kínálat csak azok számára kedvező, akik valamilyen okból kifolyólag eddig kihagyták Nathan Drake történetét (ami a 2016-os Uncharted 4: A Thief’s Enddel elvileg véget is ért). És ha esetleg a szivárgás miatt a Sony változtat a tervein a túl korán kiadott videó miatt, akkor megírjuk…

Forrás: PushSquare

Kérjük, támogassátok a theGeek.hu oldalt a Patreonon, hogy fennmaradhasson, függetlenül, napi hírekkel és tesztekkel, a Patreon adományozó rendszerén keresztül! Köszönjük! theGeek csapata
Become a Patron!

Spread the love
Avatar photo
Anikó, our news editor and communication manager, is more interested in the business side of the gaming industry. She worked at banks, and she has a vast knowledge of business life. Still, she likes puzzle and story-oriented games, like Sherlock Holmes: Crimes & Punishments, which is her favourite title. She also played The Sims 3, but after accidentally killing a whole sim family, swore not to play it again. (For our office address, email and phone number check out our IMPRESSUM)

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu