A Shadow of the Colossus legendás vezetőfejlesztője az új játékára utalna?

A Fumito Ueda a Shadow of the Colossus és a The Last Guardian direktora az újévet köszöntő Twitterében egy rejtélyes grafikát osztott meg a publikummal.

A genDESIGN fejlesztői egy teljesen új projekten dolgoznak, de egyelőre nincs még erről túl sok információ. A stúdió, amely olyan projektekért felelős, mint a Shadow of the Colossus, vagy a The Last Guardian egy olyan újévi üdvözlőképet osztott meg január elsején, amely erre az új projektre utalhat.

Maga Fumito Ueda a következőket írta Twitterében, hogy a rajongókat üdvözölje. „Boldog Új Évet! Köszönöm nektek azt az elképesztő támogatást, amelyet az elmúlt évben nyújtottatok! Már várjuk mindenkivel együtt ezt a fantasztikus 2020-as évet!” – olvashatjuk Twitter-posztjában.

A köztünk szólva elég sablonos és giccses szövegen túl sokkal érdekesebb az az artwork grafika, amelyet Umeda megosztott a posztjában. Abban szinte már mindenki biztos, hogy ez az új játékhoz kapcsolódik és el is indultak a találgatások, hogy milyen témája lehet.

A nyáron egyébként már szó esett erről a címről, amely nagy eséllyel már PlayStation 5-re készült, bár a The Last Guardian után (amely először PS2-re indult, aztán PS3-ra fejlesztették, végül aztán PS4-re jött ki) már bármi előfordulhat…

Forrás

Spread the love
Avatar photo
BadSector is a seasoned journalist for more than twenty years. He communicates in English, Hungarian and French. He worked for several gaming magazines - including the Hungarian GameStar, where he worked 8 years as editor. (For our office address, email and phone number check out our impressum)

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu