Tömegesen mondják le a Disney Plus előfizetést, miután vége a The Mandalorian sorozatnak

MOZI HÍREK – Bár az várható volt, hogy a The Mandalorian utolsó része után sokan otthagyják majd a Disney Plus szolgáltatást, de a Twitteren hatalmas divatot is csináltak belőle.

A Disney+ a nyitása egyértelműen hatalmas siker volt. Rengetegen regisztráltak lelkesen a Mickey egér figurájával fémjelzett streaming platformra, azonban az előfizetők tekintélyes része a Star Wars élőszereplős sorozata, a The Mandalorian miatt csatlakozott. A széria egyértelműen óriási sikert aratott a Star Wars univerzum rajongói, és a kevésbé lelkes nézők körében egyaránt. A fejvadász kalandjai azonban most véget értek, addig mindenképpen, amíg a második szezonban is nem látjuk sisakos hősünket és Baby Yodát viszont.

Tömérdek Disney+ előfizető gondolta úgy, hogy a The Mandalorian nélkül nincs is értelme fizetni a szolgáltatásért, és ők az utolsó rész után úgy döntöttek: lemondják a szolgáltatást. Ez még rendben is van, azonban ebből egyfajta „lemondós mém” alakult, miután tömegesen kezdték írogatni emberek a Twitteren, hogy nincs mese: itt hagyják az egész csatornát, mert… „This is the way!” (és Baby Yoda nélkül sem élet az élet).

A lemondós divatdili ellenére a Disney Plust azért nem kell félteni: decemberben 24 millió előfizetővel büszkélkedhetett a szolgáltatás, így még a vicces The Mandalorian rajongók elvesztését is ki fogják bírni. Hozzá kell még azt is tenni, hogy februárban várható a Star Wars: The Clone Wars sorozat hetedik évadja, így minden bizonnyal a mostani távozók vagy visszatérnek, vagy helyettük újak érkeznek, és persze a közelgő Marvel szériák is hozhatnak majd bőven előfizetőket.

A The Mandalorian első évad kritikáját itt olvashatjátok el.

Forrás: Comicbook

Kérjük, támogassátok a theGeek.hu oldalt a Patreonon, hogy fennmaradhasson, függetlenül, napi hírekkel és tesztekkel, a Patreon adományozó rendszerén keresztül! Köszönjük! theGeek csapata
Become a Patron!

Spread the love
Avatar photo
BadSector is a seasoned journalist for more than twenty years. He communicates in English, Hungarian and French. He worked for several gaming magazines - including the Hungarian GameStar, where he worked 8 years as editor. (For our office address, email and phone number check out our impressum)

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu