Dragon Quest Your Story: jön nyugatra is a Netflixen

MOZI HÍREK – A japán rajongók a Dragon Quest Your Story című filmet már múlt nyár óta láthatták.

A Dragon Quest-sorozat rajongói Twitteren „szóltak”, hogy a Dragon Quest: Your Story, amelyet a japán mozikban múlt augusztus óta már játszanak, rövidesen érkezik Netflixre a nyugati országokban. Egyelőre még nem nézhetjük meg a streaming szolgáltató választékából kiválasztva, de saját oldala már van, innen lehet követni, hogy mikor kerül fel végre a tényleges film. A játék története a következő: „Luke követi apja nyomait, hogy anyját megmentse a gonosz Ladja püspöktől. Az egyetlen reménye, hogy megtalálja az égi hőst, aki a Mennyország kardját birtokolja.” Nincs még egyelőre semmilyen konkrét információ a platformon való megjelenésről, de mivel „Netflix exkluzív” ikont kapott, így nagyon úgy tűnik, hogy a szolgáltatáson kívül máshol nem szerepel majd.

Érdekességképen a Dragon Quest: Your Story furcsa fordulatot élt meg az eredeti premierhez képest. Mivel a játéksorozat hatalmas népszerűségnek örvend saját hazájában, így nem meglepő, hogy csak pár nap kellett ahhoz, hogy milliós nézőközönséget érjen el, amely az ország méretéhez mérten hatalmas szám. Ugyanakkor a történetben szerepel egy olyan döntés, amelyet nem szerettek a rajongók, így kemény kritikákat kapott a film.

Másrészről a Square Enix JRPG-je nagyon érdekes korszakon megy keresztül. Már készül a Dragon Quest XII, bár erről egyelőre még nincs hivatalos bejelentés.

Forrás: 3djuegos

Kérjük, támogassátok a theGeek.hu oldalt a Patreonon, hogy fennmaradhasson, függetlenül, napi hírekkel és tesztekkel, a Patreon adományozó rendszerén keresztül! Köszönjük! theGeek csapata
Become a Patron!

Spread the love
Avatar photo
BadSector is a seasoned journalist for more than twenty years. He communicates in English, Hungarian and French. He worked for several gaming magazines - including the Hungarian GameStar, where he worked 8 years as editor. (For our office address, email and phone number check out our impressum)

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu