Margot Robbie biztosan tudja, hogy Jared Leto Jokerje visszatér-e, vagy sem

MOZI HÍREK – Margot Robbie nyilatkozott arról, hogy Jared Leto Joker karakterét legalább kameoként láthatjuk-e majd a Ragadozó madarak (és egy bizonyos Harley Quinn csodasztikus felszabadulása) című filmben.

Akik bírják Jared Leto alakításait, vagy a Joker megformálását, azok csalódni fognak, mert immár teljesen biztos (legalábbis Margot Robbie állítása alapján), hogy Jared Leto nem fog semmilyen szinten sem szerepelni majd az új DC filmben. Elvileg pedig eddig arról volt szó, hogy Harley Quinn volt szerelme talán egy meglepetés-kameó erejéig részt vesz majd a filmben. Margot Robbie azonban a Variety-nek megerősítette, hogy Leto Jokerje teljes egészében kimarad a filmből.

Ami Joker karakterét illeti, a színésznőt egyébként megkérdezték arról is, hogy mi a véleménye a Joaquin Phoenix által megformált karakterről. Talán senkinek sem kell már bemutatni az októberben mozikba került Joker-eredetfilmet, amelyben egészen más aspektusból, realista stílusban mutatta be az ikonikus DC-gonosz karakterét. Robbie szerint Phoenix „elképesztően jó munkát végzett” Joker alakításával, viszont azt is hozzátette, hogy a Ragadozó madarak alapvetően más stílusú lesz. „A Joker film szerintem sokkal inkább „földközelibb” volt. A mi filmünk sokkal „elszáltabb” lesz.

Bár ezek szerint akkor Leto ebben a filmben nem szerepel, az nem világos még, hogy teljese „kiírták”-e a színészt, vagy valaha is el fogja-e még játszani a „bűn bohócát”. Az első Öngyilkos osztagban nem aratott túl nagy sikert az általa megformált Joker, James Gunn, a második film rendezője pedig nem nyilatkozott arról, hogy találkozunk-e még Jokerrel az új filmben. Mindenesetre, ha hinni lehet Margor Robbie-nak, és a Leto/Joker tényleg kimarad, akkor elég esélyes, hogy utoljára találkoztunk vele.

Forrás: Movieweb

Spread the love
Avatar photo
BadSector is a seasoned journalist for more than twenty years. He communicates in English, Hungarian and French. He worked for several gaming magazines - including the Hungarian GameStar, where he worked 8 years as editor. (For our office address, email and phone number check out our impressum)

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu