Harley Quinn meglepetései – Margot Robbie-tól

MOZI HÍREK – Ki terjesztette el, hogy a csajok nem szeretik az akciófilmeket? – csodálkozott Margot Robbie már az Öngyilkos osztag forgatásán, és ott, a munka szüneteiben megírta a Ragadozó madarak – és egy bizonyos Harley Quinn csodasztikus felszabadulása (Birds of Prey and The Fantabulous Emancipation of One Harley Quinn, hazai bemutató: február 6.) első vázlatát. A színésznő szerint nem is a nemek a fontosak, hanem, hogy a film gátlástalan, sok meglepetéssel szolgál és nem szégyellős… meg persze, menő csajok a főszereplői.

– Nagyon sok figurát kipróbáltunk, beleírtunk a történetbe, azután kihagytunk végül – nyilatkozta a színésznő, aki rengeteg képregény olvasásával készült a munkára. – Nem egy bizonyos képregényt filmesítettünk meg, mindenből kivehettük, ami a legjobban tetszett, ötleteket, figurákat, fordulatokat… kerestük a legigazibb csajbandát, amelyik a nőknek és a fiúknak is tetszik. Színes, őrült kavalkádot akartunk létrehozni Harley Quinn köré, hiszen a film olyannak mutatja a világot, amilyennek ő látja. És ő nem egy megbízható elbeszélő, az egészen biztos.

Forrás: IC Press

Kérjük, támogassátok a theGeek.hu oldalt a Patreonon, hogy fennmaradhasson, függetlenül, napi hírekkel és tesztekkel, a Patreon adományozó rendszerén keresztül! Köszönjük! theGeek csapata
Become a Patron!

Spread the love
Avatar photo
BadSector is a seasoned journalist for more than twenty years. He communicates in English, Hungarian and French. He worked for several gaming magazines - including the Hungarian GameStar, where he worked 8 years as editor. (For our office address, email and phone number check out our impressum)

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu