Már idén elstartolhat az Overwatch 2?

A Blizzard talán próbál minket félrevezetni azzal, hogy lebecsülik az Overwatch 2-nek fejlesztési állapotát.

A PlayStation brazil Twitter-fiókja azt írta, hogy 2020 folyamán a Blizzard egyik nagy játéka már meg is jelenhet a PlayStation 4-en. (Ne feledjük, hogy közben a Diablo IV-en is dolgoznak!) Aki itt arra gondol, hogy időközben a portugál nyelvű tweet törlésre került, jól teszi, ám ismételten túl későn tették ezt a dél-amerikaiak, mivel a WCCFTech-en egy screenshot is van a tweetről, amit át is emeltünk.

A BlizzCon során még arról volt szó, hogy a Blizzard a 2020-as BlizzConon is bemutatja majd az Overwatch 2-t, de gondolkodjunk egy picit: a Blizzard rendezvényét általában november elején rendezik meg. A PlayStation 4 és az Xbox One mikor is jött ki? November 15-e a válasz a PS4, míg november 22-e az X1 esetében. És mi tartaná vissza a Blizzardot attól, hogy november közepén, végén adják ki a játékot… mégpedig úgy, hogy a PlayStation 5 és az Xbox (Series X) nyitócímei közé is bekerül?

„Az Overwatch 2 egy olyan folytatás, ami mélyebbre viszi a játékosokat az Overwatch világában és történetében, és építkezik az eredeti játék kritikailag is elfogadott, világszintű PVP alapjaira. Az Overwatch 2-ben a játékosok a világ hőseinek bőrébe bújnak kooperatív küldetésekben vehetnek részt, hogy közösen harcoljanak az egyre nagyobb, a világot átívelő veszélyek ellen. A játékosok egymás ellen is megküzdhetnek a kompetitív Overwatch játékmenet új evolúciójában, amiben a játékosok eddigi eredményei és lootgyűjteménye átemelésre kerülnek, és a teljes jelenlegi Overwatch karakterlista mellett új generációs hősök, új, világszerte felismerhető, a játék világát kiterjesztő pályák, egy új Push pályatípus, és további dolgok is lesznek,” írta még novemberben a Blizzard sajtóközleménye.

Az Overwatch 2 PlayStation 4-re, Xbox One-ra, Nintendo Switch-re és PC-re jelentették be. A nagy újítás a PvE mód lesz (és nem csak időzített módként, hanem állandóan része lesz a játéknak), míg a PvP-ben együtt játszhatunk az eredeti Overwatch játékosaival.

Forrás: WCCFTech

Kérjük, támogassátok a theGeek.hu oldalt a Patreonon, hogy fennmaradhasson, függetlenül, napi hírekkel és tesztekkel, a Patreon adományozó rendszerén keresztül! Köszönjük! theGeek csapata
Become a Patron!

Spread the love
Avatar photo
Anikó, our news editor and communication manager, is more interested in the business side of the gaming industry. She worked at banks, and she has a vast knowledge of business life. Still, she likes puzzle and story-oriented games, like Sherlock Holmes: Crimes & Punishments, which is her favourite title. She also played The Sims 3, but after accidentally killing a whole sim family, swore not to play it again. (For our office address, email and phone number check out our IMPRESSUM)

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu