Több dolog is hiányozni fog a Resident Evil 3 Remake-ből

Az eredeti PS1-es kiadáshoz képest valamelyest csonkulni fog a PlayStation 4-re, Xbox One-ra és PC-re készülő Resident Evil 3 Remake.

Az Egyesült Királyságban hivatalosan megjelenő PlayStation magazinban (mert arrafelé van még kereslet printre – nálunk sajnos már egy publikáció sincs; a GameStar beolvad 16 oldallal a PC Worldbe) több részlet is felbukkant a Resident Evil 3 Remake-ről, ami bár szebb lesz az eredetinél, de nem biztos, hogy több is.

Ugye az eredeti játékban a Nemesis névre hallgató Tyrant többször is gyors döntésre kényszerített minket, ami a játékmenetben kisebb elágazásokat (és ennek révén újrajátszhatóságot) eredményezett. Több eltérő befejezés is volt, és utána hozzáférést nyertünk a Mercenaries néven futó minijátékhoz, amiben a három zsoldos egyikét irányíthatuk és az volt a célunk, hogy eljussunk Raccoon város egyik végéből a másikba – a zombik és az ellenfelek megölésével plusz időt nyerhettünk (és az okosan, jól időzített robbanó tereptárgyakkal kombózva még többet), és több civilt is megmenthettünk, hogy aztán jobb értékelést kapjunk, és így akár egy rakétavetőt is megnyithassunk az alapjátékban.

Nos, ezeket többnyire el is felejthetjük a Remake-ben. Nem lesz többféle befejezés, és nem lesz Mercenaries minijáték sem! Ezt Peter Fabiano, a Capcom egyik producere mondta a PlayStation Magazine UK-nak. Úgyhogy a Resident Evil: Resistance, a 4v1 aszimmetrikus multiplayer jelenlétével kell vigasztalódnunk. Nagy kár érte! A Resident Evil 3: Nemesis (eredetileg ugyanis ez volt a játék neve) pont ezekkel a pluszokkal érte azt el, hogy ne csak egyszer vigyük végig a történetet…

„Éld át Raccoon City klimatikus eseményeit a Resident Evil 3 teljes újraképzelésében. Ez a [játékosok által] nagyban igényelt folytatás a 94 milliós eladásokkal rendelkező franchise-ban a díjnyertes Resident Evil 2 [Remake] után jön, és befejezi a Raccoon City-történetszálat. A Resident Evil 3-ban benne lesz az online 4v1 aszimmetrikus multiplayer élmény, a Resident Evil Resistance is, amikor az megjelenik április 3-án PlayStation 4-en, Xbox One-on és Steamen,” írta még a decemberi Resident Evil 3 Remake bejelentésekor a Capcom.

Forrás: WCCFTech

Spread the love
Avatar photo
Anikó, our news editor and communication manager, is more interested in the business side of the gaming industry. She worked at banks, and she has a vast knowledge of business life. Still, she likes puzzle and story-oriented games, like Sherlock Holmes: Crimes & Punishments, which is her favourite title. She also played The Sims 3, but after accidentally killing a whole sim family, swore not to play it again. (For our office address, email and phone number check out our IMPRESSUM)

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu