Brad Pitt és Edward Norton betépve röhögcsélték végig 20 éve a Harcosok klubja velencei premierjét

MOZI HÍREK – Brad Pitt maga mesélte, hogy a kínos csak az volt, hogy a vetítésen csak ők röhögtek, senki más.

Brad Pitt Golden Globe díjat nyert a Volt egyszer egy… Hollywoodért, illetve a hétfőn bejelentésre kerülő Oscar-jelöltek közt is valószínűsíthető, hogy a legjobb férfi mellékszereplő kategóriában is nyerni fog. Egy podcast közben (forrás: IndieWire) viszont leginkább arról mesélt, hogy a David Fincherrel készített régebbi filmjeinek bemutatói nem sikerültek jól, különösen az a Harcosok klubja velencei vetítés, amelyen végig betépve ült végig.

„Egy éjféli vetítés volt, egész konkrétan a Velencei Filmfesztiválon” – emlékezett vissza rá a színész. „Úgy gondoltuk Edward Nortonnal, hogy poén lenne elszívni előtte egy jointot. A páholyban ültünk le, közel a fesztivál vezetőjéhez, szóval meglehetősen komoly volt a protokoll. Elkezdődött a film, jött az első poén, erre síri csönd. Jött a következő egy poén, és megint mindenki csendben ül. Tudjátok, feliratos vetítés volt, de a feliratok egyszerűen nem adtak át semmit. Minél előrébb voltunk a filmben, annál mókásabbnak tartottuk ezt a helyzetet Edwarddal. Szóval el is kezdtünk röhögcsélni. Mi voltunk azok a seggfejek, akik a háttérből nyerítettek a saját poénjaikon, mindezt teljesen egyedül.”

„És akkor jött az igazi csattanó, Helena Bonham Carter mondatával: ‘Alsó tagozat óta nem keféltem ilyen jót!’ Jól láttam, ahogy a fesztiválos arc, aki végig csak fészkelődött, felállt és szó nélkül kiment. Ennyi, fogta magát és lelépett. Mi meg persze ezen még harsányabban elkezdtünk nevetni. Jól elvoltunk.”

Egyébként nem csak a Harcosok klubja premierje sikerült ennyire gyászosan: két évvel előtte, a Hetedik New York-i bemutatója is úgymond „emlékezetes” volt, csak kevésbé viccesen. „Vége volt a filmnek, felvillantak a fények. Én meg csak annyit láttam, hogy mindenki lassan feltápászkodott a székből, majd halálos csendben távoztak a vetítéséről” – mesélte Pitt. „Emlékszem, ahogy Fincherre néztem, hogy „Istenem, mi a fene történt?” A fenébe, pedig azt hittem, hogy remekül sikerült!”

Forrás: IndieWire

Spread the love
Avatar photo
BadSector is a seasoned journalist for more than twenty years. He communicates in English, Hungarian and French. He worked for several gaming magazines - including the Hungarian GameStar, where he worked 8 years as editor. (For our office address, email and phone number check out our impressum)

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu