„Főleg” next-gen lesz a következő Batman Arkham játék?

Itt a másik gyanús alak, amiről mindenki beszél, de semmi sem hivatalos a Batman Arkham játékkal kapcsolatban…

Az új Assassin’s Creed mellett a tervezett Batman Arkham játék is olyan, amiről több szivárgás (és annak megcáfolása) is felbukkan, ami feltehetőleg a két kiadó, a Ubisoft és a Warner számára sok örömteli órát okoz. De nézzük, hogy most miről is van szó – KC Walsh, akinek valószínűleg valami ipari kapcsolata van, a Twitteren több dolgot is megemlített a játékról. „Akármennyire is szeretnék beszélni róla, de nem tehetem meg – annyit mondhatok, hogy főképp next-gen játék lesz [a következő Batman Arkham].”, kezdi mondókáját az illető. Ebből mi arra tippelnénk, hogy a PlayStation 5 és az Xbox (Series X) verzió több funkcióval rendelkezhet, mint a PlayStation 4 és Xbox One kiadás.

Hallottam pár morajt, de megelégeltem a találgatást, hogy mikor fogják bemutatni… de azt is hallottam, hogy már nem Legacy a neve (majd meglátjátok, miért, amikor bemutatják), de továbbra is irányítható lesz a Denevérember családja,” – szóval átnevezhetik a játékot. A fejlesztés története itt is elmehetne egy délutáni török szappanoperába. Walsh kapott egy kérdést, hogy az új Batman-játék az Arkham Origins vagy az Arkham Knight folytatása lesz-e. Erre a válasz: „Nem mondhatom el, de meg fogsz lepődni.” Szóval reboot lehet belőle.

Végezetül a kérdés, hogy mikor mutathatja be a Warner a közönségnek a már tényleg idegtépően titokban tartott játékot, ilyen választ kapott: „Őszintén szólva nem tudom. Azt hallottam, hogy nem egyhamar kerülne erre sor, és folytatnák a tease-elést, ahogy eddig is tették, de a reakciók miatt akár hamarabb is megejthetik [a bemutatást].”

A múlt héten a Warner Bros. Montreal (a Batman: Arkham Origins fejlesztőcsapata) egy olyan képet tett közzé, ami egy újabb Capture the Knight (Ejtsd rabul a Lovagot) teaser fotónak tekinthető.

A játéknak tehát már a nevét sem tudjuk biztosan, de az a gyanúnk, hogy next-gen lesz, egyre inkább beigazolódik. Csak mikor fogják végre bejelenteni? És min dolgozik az Arkham Originst leszámítva a sorozat többi részét összehozó Rocksteady?

Forrás: WCCFTech, WCCFTech

Spread the love
Avatar photo
Anikó, our news editor and communication manager, is more interested in the business side of the gaming industry. She worked at banks, and she has a vast knowledge of business life. Still, she likes puzzle and story-oriented games, like Sherlock Holmes: Crimes & Punishments, which is her favourite title. She also played The Sims 3, but after accidentally killing a whole sim family, swore not to play it again. (For our office address, email and phone number check out our IMPRESSUM)

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu