Nem igazak az Assassin’s Creed: Ragnarok körüli pletykák?

Most már egyre inkább szappanopera-szerű történet alakul ki az új Assassin’s Creed körül.

A hétvégén részletesen beszámoltunk a Ubisoft következő Assassin’s Creed-felvonásával kapcsolatos pletykákról: kooperatív játékmenet, hírnév, új fejlődési rendszer, és állítólag szeptemberi megjelenés – hogy csak pár részletet említsünk. Az egészet megcáfolta Daniel Ahmad, a Niko Partners senior elemzője a ResetErán – szerinte a szivárgások mind tévesek, és a legnagyobb részük nem több mint a Kotaku tavaly áprilisi posztjára építő találgatás. (Akkor még Assassin’s Creed: Kingdom néven ismerhettük a hivatalosan még be nem jelentett játékot.)

„Az összes új Assassin’s Creedes szivárgás téves volt idáig. Nem is Ragnarok a játék alcíme. Persze, néhány részlet igaz, mint a fejlettebb harci rendszer, de általában véve nem olyan pontos az egész…”, írta Ahmad a ResetErán.

„A Kotaku két, egymástól független, a 2020-as Assassin’s Creedet ismerő forrásból hallotta, hogy a Kingdom kódnevű játékban vikingek lesznek a főszereplők. Nem tudunk mást a játékról, de a fenomális Assassin’s Creed: Odyssey után alig várjuk, hogy mi jöhet ezek után,” írta anno a Kotakunak író Jason Schreier az idén ősszel érkező Assassin’s Creedről. Mivel a Ubisoftról beszélünk, nem látjuk azt, hogy kihagynák a PlayStation 4-et és az Xbox One-t a ki tudja, végül milyen névvel rendelkező Assassin’s Creeddel – elvégre 2013-ban, a PS4 és az X1 megjelenésekor is úgy hozták össze az Assassin’s Creed IV: Black Flaget, hogy PlayStation 3-ra és Xbox 360-ra is kiadták azt. (Sőt, a Watch Dogs első részével is így járt el, igaz, az kapott egy jó fél éves halasztást és butított vizualitást.)

Úgyhogy már nem tudjuk, hogy mi igaz és mi nem – talán februárban tényleg lesz egy PlayStation 5-ös rendezvény (több pletyka is megemlítette az utóbbi hónapok során), és ott a Ubisoft be is jelentheti a játékot, és így nem kellene várnunk mondjuk az E3-as leleplezésig.

Forrás: WCCFTech

Kérjük, támogassátok a theGeek.hu oldalt a Patreonon, hogy fennmaradhasson, függetlenül, napi hírekkel és tesztekkel, a Patreon adományozó rendszerén keresztül! Köszönjük! theGeek csapata
Become a Patron!

Spread the love
Avatar photo
Anikó, our news editor and communication manager, is more interested in the business side of the gaming industry. She worked at banks, and she has a vast knowledge of business life. Still, she likes puzzle and story-oriented games, like Sherlock Holmes: Crimes & Punishments, which is her favourite title. She also played The Sims 3, but after accidentally killing a whole sim family, swore not to play it again. (For our office address, email and phone number check out our IMPRESSUM)

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu