Nincs idő meghalni – magyar, szinkronizált előzetes [VIDEO]

MOZI HÍREK – Elkészült az idén, áprilisban mozikba kerülő, új James Bond film, a Nincs idő meghalni trailere,  amelyben a 007-est utoljára a filmvásznon megjelenítő Daniel Craig mellett Rami Malek alakítja majd a főgonoszt.

A Nincs idő meghalni sztori szerint Bond otthagyta a titkosszolgálatot és élvezi az életet Jamaicán. Nyugalmának vége szakad, amikor felbukkan régi barátja, a CIA-s Felix Leiter, és a segítségét kéri. A cél egy elrabolt tudós megmentése, ám a küldetés a vártnál sokkal kockázatosabbnak bizonyul, s a 007-es egy új, veszélyes technológia birtokában lévő, titokzatos gonosztevő nyomába ered.

Bond mellett az egyik női főszereplő az a Léa Seydoux lesz, aki a Death Strandingben is az egyik fontosabb karaktert játszotta el. Bond főnöke, M ismét Ralph Fiennes, egy másik Bond-lányként pedig a Blade Runner 2049-ből ismert Ana de Armas-t láthatjuk ismét.

Érdekes karaktert alakít még Lashana Lynch, aki a legújabb alt right-os, paranoiás összeesküvéselmélet szerint majd Bondtól veszi el a főszerepet a következő filmben, lévén nő is és afroamerikai is és manapság Hollywoodban uralkodó, erősen túltolt politikai korrektség fényében is át kell-e adnia tipikusan macho, fehér férfinak a stafétabotot egy afro nőnek.

Az elmélet azonban ott bukik meg, hogy az összes eddigi 00-ás ügynök, aki Bond mellett még szerepelt, mindig vagy meghalt a filmben, vagy kiderült róla, hogy gonosszá vált (átállt az ellenséghez) és utána halt meg. Mivel a film szinopszisa már eleve erősen bővelkedik a szokásos Bond-klisékben, továbbá a trailerben is láthattuk, hogy Bondot megfenyegette a Lashana Lynch által irányított karakter, így erősen valószínűsíthető, hogy nem lesz hosszúéletű a filmben. Végül itt van még Barbara Broccoli nyilatkozata is, aki teljesen egyértelművé és világossá tette, hogy James Bond csak férfi lehet. (Egy James Bond-filmnek pedig ugye nincs sok értelme James Bond nélkül.)

Spread the love
Avatar photo
BadSector is a seasoned journalist for more than twenty years. He communicates in English, Hungarian and French. He worked for several gaming magazines - including the Hungarian GameStar, where he worked 8 years as editor. (For our office address, email and phone number check out our impressum)

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu