Cyberpunk 2077: next-gen verzión is dolgozhat a CD Projekt RED [VIDEO]

Cyberpunk 2077 – Ez is kb. a nyílt titkok egyike: mindenki tud róla, de semmit nem jelentettek be hivatalosan.

A Redditen megosztottak egy privát Twitteres beszélgetést a Cyberpunk 2077 Twitter-fiókjával. „Szia, láttam, hogy néha reagálsz az üzenetekre, ezért úgy gondoltam, felteszek egy kérdést: mivel az év végén jönnek az új konzolok, meg fog ezekre is jelenni a játék?” A válasz pedig így hangzik: „Lehetséges, de jelenleg főképp a mostani generációra koncentrálunk.”

Ez a gondolatmenet pedig egybe vág azzal, amit novemberben mondott a lengyel stúdió: „Persze, tudunk arról, ami nemsokára jöhet – vannak információink arról, hogy mi történik a PlayStation és az Xbox berkein belül. Gondos figyelemmel kísérjük az eseményeket, és valaki biztosan arra gondolhat, hogy egyszer valami next-gent is csinálhatunk, de pontosabb részleteket még nem mondhatunk, hogy erre mikor is kerülhet sor.” Úgyhogy amit a Twitteren írtak, az továbbra is követi a „majd, de nem most” gondolatmenetet – inkább kivárnak.

Eközben a PlayStation 4-exkluzív Dreamsben (ami a korábban a LittleBigPlanetet megalkotó Media Molecule „hozd létre a játékod” játéka; a korai hozzáférésből február 14-én fog kilépni) létrejött a Cyberpunk 1997, ami a Cyberpunk 2077 PlayStationös (PS1-es!) demake-je lenne. Mivel a Dreamsben a saját assetjeinket (pl. textúrákat), mechanikáinkat, zenéinket és művészeti stílusunkat is megvalósíthatjuk, nem meglepő, hogy a CD Projekt RED még készülőfélben levő alkotása is „Dreamsesítve” lett. Ebből látható lent egy videó.

„A béta alatt láttuk, ahogy a játékosaink elképesztően változatos dolgokat alkottak: ügyes puzzle-platformereket, hangulatos belső nézetes kalandokat, lenyűgöző interaktív festményeket, csodálatos filmeket, és sok más kiváló dolgot. Bár ez az, amiben reménykedtünk, fogalmunk sem volt arról, hogy mennyire zseniális és gyönyörű lesz az eredmény (és talán örömkönnyeket is hullajtottunk),” mondta még tavaly Siobhan Reddy, a Media Molecule vezetője.

A Cyberpunk 2077 április 16-án érkezik PlayStation 4-re, Xbox One-ra és PC-re, később pedig Google Stadiára is elérhető lesz. A multiplayer szekcióra is később számíthatunk.

Forrás: PSU, WCCFTech

Kérjük, támogassátok a theGeek.hu oldalt a Patreonon, hogy fennmaradhasson, függetlenül, napi hírekkel és tesztekkel, a Patreon adományozó rendszerén keresztül! Köszönjük! theGeek csapata
Become a Patron!

Spread the love
A mesterséges intelligenciák okosak. Hatalmas mennyiségű adatot tárolnak és dolgoznak fel egy szempillantás alatt, azonnal lefordítják a nyelveket, és még más gépeket is képesek működtetni. Érzelmi intelligenciájuk viszont egyáltalán nincsen. Még.
Anikó, our news editor and communication manager, is more interested in the business side of the gaming industry. She worked at banks, and she has a vast knowledge of business life. Still, she likes puzzle and story-oriented games, like Sherlock Holmes: Crimes & Punishments, which is her favourite title. She also played The Sims 3, but after accidentally killing a whole sim family, swore not to play it again. (For our office address, email and phone number check out our IMPRESSUM)

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu