Két Square Enix-játékot is elhalasztottak!

Egy kiadó, Square Enix, két játék – és mind a kettő később fog az eddig tervezetthez képest megjelenni.

Az első alanyunk a Marvel’s Avengers, ami elég hatalmas halasztáson esett át – a közlemény szerint az eddigi május tizenötödikei rajtot kitolták szeptember 4-ére. Továbbra is a PlayStation 4, Xbox One, Google Stadia, PC négyes van a célkeresztben, de szerintünk a gyanús időpont már egy PlayStation 5 és egy Xbox (Series X) változatot is jelenthet. Nézzük a közleményt…

„A rajongóinknak: a Crystal Dynamicsben mindig az volt a célunk, hogy a legjobb Bosszúállók játékélményt megvalósíthassuk. Hogy ezt elérhessük, egy olyan nehéz döntést kellett meghoznunk, hogy a Marvel’s Avengers megjelenési dátumát áttettük szeptember 4-ére.

Mi magunk is rajongók vagyunk, és megtiszteltetés és kiváltság számunkra, hogy ezekkel a legendás karakterekkel dolgozhatunk, és tudjuk, mit jelentenek ezek a szuperhősök világszerte a fanok számára (és nekünk is). Amikor elkezdtünk azon dolgozni, hogy a Marvel’s Avengersszel kapcsolatos elképzeléseinket megmutathassuk nektek, elköteleztük magunkat egy eredeti, történetvezérelte kampánymód, a kooperatív játékmenet, és a meggyőző, éveken át érkező tartalmak mellett. A plusz fejlesztési időt arra fogjuk használni, hogy finomhangoljuk és kipolírozhassuk a játékot, ami az elvárt és megérdemelt magas színvonalnak megfelelően.

A csapatok, amig világszerte dolgoznak a Marvel’s Avengersen, őszintén értékelik az általatok nyújtott támogatást. Büszkék vagyunk a lelkesedésetekre és a visszajelzésetekre, és alig várjuk, hogy többet is megmutathassunk. Elnézést kérünk a késedelemért.. Biztosak vagyunk abban, hogy megéri várni [a játékra],” írja Scot Amos és Ron Rosenberg, a Crystal Dynamics két vezetője. (Főképp ők fejlesztik a játékot – de besegít nekik pl. az Eidos Montreal is.)

A másik játék nem kapott akkora halasztást, de ezzel zsúfolt lesz az áprilisi időszak: a Square Enix bejelentette, hogy a Final Fantasy VII Remake, ami március 3-án jött volna ki PlayStation 4-re, elhalasztották április 10-ére. Lássuk Yoshinori Kitase, a Final Fantasy VII Remake (első részének…) producerétől a közleményt: „Tudjuk, hogy sokan várjátok a Final Fantasy VII Remake megjelenését, és türelmesen várjátok, hogy átélhessétek a játék örömeit. Hogy egy olyan játékot készítsünk el, ami az elképzeléseinknek megfelel, úgy döntöttünk, hogy a megjelenési dátumot áttesszük április 10-ére.

Azért hoztuk meg ezt a nehéz döntést, hogy adjunk magunknak még néhány hetet, hogy a játékon elvégezhessük az utolsó finomhangolásokat, és hogy ti a lehető legjobb élményt kaphassátok. A csapat nevében is bocsánatot kérek mindenkitől, mert emiatt egy kicsit hosszabb ideig kell várni a játékra. Köszönjük a türelmeteket és a folyamatos támogatásotokat.” Április 3: Resident Evil 3 Remake, április 16: Cyberpunk 2077…

Úgyhogy a Final Fantasy VII Remake egy, míg a Marvel’s Avengers majdnem négy hónappal később fog kijönni…

Forrás: Gematsu, Gematsu

Kérjük, támogassátok a theGeek.hu oldalt a Patreonon, hogy fennmaradhasson, függetlenül, napi hírekkel és tesztekkel, a Patreon adományozó rendszerén keresztül! Köszönjük! theGeek csapata
Become a Patron!

Spread the love
Avatar photo
Anikó, our news editor and communication manager, is more interested in the business side of the gaming industry. She worked at banks, and she has a vast knowledge of business life. Still, she likes puzzle and story-oriented games, like Sherlock Holmes: Crimes & Punishments, which is her favourite title. She also played The Sims 3, but after accidentally killing a whole sim family, swore not to play it again. (For our office address, email and phone number check out our IMPRESSUM)

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu