Bejelentették a Metro Redux Switch portját [VIDEO]

A 4A Games két korábbi játéka a Nintendo hordozható platformján is nemsokára megjelenik.

„A kritikailag sikeres Metro Redux életre kel Nintendo Switch-en. Merülj el a moszkvai metró posztapokaliptikus világában. Artyom bőrébe bújva küzdj, hogy minden rá leselkedő lénytől megmentsd az ostrom alatt álló metrómegállót. Éld át a Metro Exodus előtt bekövetkező eseményeket és az epikus történetet – most már a Nintendo Switch-en is.

A Metro Redux Switch-portját a 4A Games fejlesztette, és mind a két játék és a hozzájuk tartozó DLC-k megtalálhatók lesznek benne. A fizikai kiadáshoz nem lesz szükséges extra letöltés.” – olvashatjuk a Deep Silver közleményében. Ez tehát azt jelenti, hogy nem kell letölteni semmit sem; lemezről is futtatható lesz a játék. Ez igencsak korrekt a 4A Games-től és már csak azért is különleges teljesítmény tőlük, mert ők maguk vállalták az eredeti játékok elkészítése után a portolást is!

„Rendeld meg a bolti kiadást, így megkapod a The Ranger Cache előrendelői pakkot is. Ebben egy Metro Redux kitűzőkészlet, egy tok, egy kifordítható, alternatív borító, egy kétoldalas A2 méretű poszter, és négy kétoldalas művészeti kártya található.

2013-ban a világban egy apokaliptikus esemény következett be, amikor majdnem a teljes emberiség kihalt, és a Föld felülete egy mérgező területté vált. Néhány túlélő a moszkvai metróalagutakba menekült, és az emberi civilizáció egy új korba lépett. 2033 – egy teljes generáció született meg és nőtt fel a föld alatt. A metróállomások városai a túlélésért küzdenek, és egymás ellen is harcolnak, miközben a mutáns rémek odakinn várnak rájuk.

Te vagy Artyom, aki a tűz előtti utolsó napokban született, de a föld alatt nevelték fel. Sosem voltál a város határain kívül, de egy esemény révén egy kétségbe esett küldetés során a metrórendszer szívébe kell menned, hogy az emberiség maradékát figyelmeztesd egy rémes, fennálló veszélyre… de hallgatni fognak-e rád? Ahelyett, hogy együtt állnának, a metró frakciói a teljes hatalomért, a D6-os katonai széf ítéletnapi fegyveréért küzdenek. Egy civil háború kezd kibontakozni, de ez az emberiséget örökre eltüntetheti a Föld felszínéről,” olvasható a Deep Silver közleményében.

Tehát a Metro 2033 és a Metro: Last Light is hamarosan játszható lesz a Nintendo Switch-en, és tényleg február 28-án fog megjelenni a Metro Redux. Azért az 50 eurós ár kicsit húzós.

Forrás: Gematsu

Kérjük, támogassátok a theGeek.hu oldalt a Patreonon, hogy fennmaradhasson, függetlenül, napi hírekkel és tesztekkel, a Patreon adományozó rendszerén keresztül! Köszönjük! theGeek csapata
Become a Patron!

Spread the love
Avatar photo
Anikó, our news editor and communication manager, is more interested in the business side of the gaming industry. She worked at banks, and she has a vast knowledge of business life. Still, she likes puzzle and story-oriented games, like Sherlock Holmes: Crimes & Punishments, which is her favourite title. She also played The Sims 3, but after accidentally killing a whole sim family, swore not to play it again. (For our office address, email and phone number check out our IMPRESSUM)

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu