Oscar-díjas jelöltést kaptak az angol „kisasszonyok”

MOZI HÍREK – Florence Pugh, a Kisasszonyok főszereplője egy tündérmesében él – ő legalább is sokszor úgy érzi. Először kislánykorában hitte ezt, amikor az anyukájával A titkos kert-et olvasták, és ő azt hitte, róla szól a történet. A 24 éves színésznő most sem gondol nagyon mást.

– Őrület, ami velem történik – mondta a New York Times újságírójának. – Amikor Greta Gerwig felhívott, hogy szeretné, hogy esetleg játsszak a Kisasszonyok-ban (Little Women, hazai bemutató: január 30.), még egyáltalán nem játszottam amerikai gyártású filmben. Ő meg a kedvemért eltolta az egész forgatást, hogy megvárjon, míg befejezem az előző munkámat.

Gerwig talán azt érezte meg, hogy a fiatal színésznő nemcsak nagyon tehetséges, hanem egy nagyon zajos háztartásban nőtt fel: akár a filmbeli karakterének, neki is van három tehetséges testvére, és ő is úgy töltötte a gyerekkorát, hogy ha azt akarta, hogy meghallják, kiabálnia kellett.

A Kisasszonyok-at 6 Oscar-díjra jelölték.

Forrás: IC Press

Spread the love
Avatar photo
BadSector is a seasoned journalist for more than twenty years. He communicates in English, Hungarian and French. He worked for several gaming magazines - including the Hungarian GameStar, where he worked 8 years as editor. (For our office address, email and phone number check out our impressum)

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu