World of Warcraft: itt a Visions of N’Zoth frissítés [VIDEO]

Tovább bővült a Blizzard fejőstehén MMORPG-je, a World of Warcraft: itt a 8.3-as patch.

Korrupt zónák – Uldum és Vale of Eternal Blossoms (Örök virágzás völgye): N’Zoth, egy régi isten kiszabadult a titánok által kidolgozott (titanwrought) cellájából, és így Azeroth ismét terror és a rombolás áldozatává vált. N’Zoth hordái összegyűltek, hogy Uldumban és Vale of Eternal Blossomsban megostromolják a titánok létesítményeit. Ha ezeket az ősi védelmi rendszereket lerombolják, N’Zoth rémálomszerű elképzelései valósággá válnak.

Új raid – Ny’alotha, az ébredő város: merülj el a rémálmok világában, Ny’alothában, az ébredő városban. Egy 12 bossból álló raidet kapsz az ősi fekete császárság szívében. Állj szembe az őrült hírnökökkel és a kifürkészhetetlen rémségekkel, majd küzdj meg magával N’Zothtal; ez a csata Azeroth túléléséről fog dönteni.

Ostromok (assault) – N’Zoth szolgái: a 120-as szintű játékosok szemtanúi lesznek a régi istenek elsöprő erejének az új ostromokban Uldum és a Vale of Eternal Blossoms titán létesítményeinél. A játékosoknak vissza kell verniük N’Zoth szolgáit a területen teljesítendő feladatokkal (pl. ellenfeleket és ritka ellenségeket kell legyőzniük, kincseket kell lootolniuk és „eventekben” kell részt venniük). Némi fejlődés után egy hatalmas erejű tárgyat és a Vessel of Horrific Visionst (Borzalmas látomások megtestesülését) kapod – utóbbi egy olyan kulcs, ami egy új funkcióhoz, a Horrific Visionshöz (Borzalmas látomásokhoz) ad hozzáférést. Az ostromok helyszínei a kalimdori Uldum és a pandariai Vale of Eternal Blossoms között változnak, így ellenőrizd a térképed bal alsó sarkát (M gomb), hogy lásd N’Zoth égő szemét, és így megtudd, milyen ellenfelekkel nézel ma farkasszemet.

Az ostromokban való részvétel során két újfajta hírnevet szerezhetsz és is reputációdat erősítheted (Uldum Accord, Rajanni). Mindegyik frakció új jutalmakat kínál majd, ezeket pedig meg lehet vásárolni. A játékosok beléphetnek a N’Zoth Lessor Visions-jeibe is, miközben az ostromok aktívak – ezekbe szólóban vagy csoportosan is be tudunk majd lépni. Egy új mutató is belekerül a játékba, a „józansági csík”, amely elméd ép állapotának való szintjét jelzi.

Új funkció – Horrific Visions: instás kihívások 1-5 játékosnak. Betekintést nyerhetsz abba, hogy N’Zoth milyen sötét jövőt szán Orgrimmarnak és Stormwindnek. Miközben az instákban vagy, elmédet állandóan ismeretlen erők támadják, arra kényszerítve, hogy távozz, mielőtt végleg megőrülsz. Minden alkalommal több tudásra és N’Zoth korrupciójának részleteire tehetsz szert. Ezeket el kell vinned Wrathionhoz és MOTHER Silithushoz, így új varásztárgyakat és fegyvereket kaphatsz.

Új szövetséges fajok – Vulpera és Mechagnóm: A Visions of N’Zoth-ben megérkeznek a szövetségbe a leleményes vulperák és az ipari mechagnómok is. Mindegyik fajhoz egy egyedi mountot is kapunk, és egy új vulpera vagy mechagnóm szintezése 20-ról 10-re egyedi Heritage Armor transmog szettet eredményez. A horda játékosai a vulperákat a Vol’dun szintlépő történetszál teljesítésével és a Voldunai-jal az Exalted elérésével nyithatják meg. A szövetségesek, akik már elérték a Rustbolt Resistance-szel az Exaltedet és teljesítették a Mechagon történetet, egy új küldetéssorozatot kapnak, amivel a saját mechagnómjukat megalkothatják,” olvasható a World of Warcraft bővítéséről a Blizzard weboldalán. Átdolgozásra került az aukciós ház is.

A jövőre való utalás a Shadowlandsre céloz – ez a kiegészítő később fog jönni az év folyamán.

Forrás: WCCFTech

Kérjük, támogassátok a theGeek.hu oldalt a Patreonon, hogy fennmaradhasson, függetlenül, napi hírekkel és tesztekkel, a Patreon adományozó rendszerén keresztül! Köszönjük! theGeek csapata
Become a Patron!

Spread the love
Avatar photo
Anikó, our news editor and communication manager, is more interested in the business side of the gaming industry. She worked at banks, and she has a vast knowledge of business life. Still, she likes puzzle and story-oriented games, like Sherlock Holmes: Crimes & Punishments, which is her favourite title. She also played The Sims 3, but after accidentally killing a whole sim family, swore not to play it again. (For our office address, email and phone number check out our IMPRESSUM)

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu