PlayStation 5 ÉS Xbox Series X folytatást is kaphat egy régi PlayStation 4 exkluzív!

Illetve egy másik PlayStation 5-re érkező PS4 exkluzívról is hírrel szolgálhatunk.

Kezdjük a kevésbé meglepő hírrel. A Daily Gaming Report szerint az Insomniac Games a Marvel’s Spider-Man 2-n dolgozik. (Ez lehet az első olyan játék a stúdiótól, ami már közvetlenül a Sony Interactive Entertainment alatt készül. Tavaly vásárolta fel a Sony az Insomniac-ot.) A site úgy véli, hogy valamikor idén lesz a játék bejelentése (Gamescom? State of Play stream? Nem E3 – a Sony idén is kihagyja), aztán jövőre már el is készül Peter Parker sztorijának folytatása.

A poszt szerint New York mérete meg fog nőni, ugyanis Brooklyn és Queens is a játékban lesz. (Queens Parker szülőhelye, míg Brooklyn Miles Morales-é.) A történet állítólag a téli hónapokra tehető, és az Oscorp kiemelt szerepet fog kapni. Klónozásról is szó esik, és akár Ben Reilly is a sztori része lehet. (Ben Reilly = Scarlet Spider. Egy Pókember, ahogy Morales is… csakhogy Reilly egy klón!) Az új képességekkel felfegyverkező Miles Morales több ponton is játszható lesz, és más harci stílusa lesz mint Parkernek. Főgonoszok? Venom, Green Goblin, Carnage, Mystery, Cardiac – maradunk az angol neveknél. A 90-es években készült rajzfilmsorozat, a szintén akkor megjelenő hazai képregények, és az azóta megjelent filmek, képregények között ugyanis eltérések lehetnek, de mi ebbe inkább nem bonyolódnánk bele. A véletlenszerű bűnesetekbe belenyúlt az Insomniac – állítólag a Diablóhoz hasonló rendszerű lesz.

A másik folytatás a The Order 1886-hoz köthető. A 2015-ben megjelent steampunk TPS szép volt, de rövid és üres. A játékot fejlesztő Ready at Dawn esetében pár alkalommal már írtunk a terveikről, és most egy új, határokat feszegető AAA játékon dolgoznak. Ez pedig talán a The Order 1886 folytatása lehet (nem tudjuk, mikorra lesz kész!). Ezt egy NeoGAFos posztoló, OsirisBlack mondja. Igaz, nem nevezi meg a játékot, viszont a „puskás férfi egy vállra szerelt fényforrással felfedez egy alig megvilágított szobát, amiben egy sárga szemű, négy karú szörnyeteg” jellemzés talán tökéletesen illik a The Orderre. OsirisBlack szerint a trailer túlnyomó többsége játékmenet volt, nem pedig előre renderelt jelenetek. Valós idejű karaktermodellek, megvilágosítás és fizika, mégpedig „új szintre emelve”. A GamesRadar szerint megbízható illetőről van szó. A csavar? PlayStation 5-re ÉS Xbox Series X-re készülhet a játék. Multiplatform megjelenés?

Egyik folytatás sincs még hivatalosan bejelentve. A Sony-ra várunk.

Forrás: PSU, GameRant

Kérjük, támogassátok a theGeek.hu oldalt a Patreonon, hogy fennmaradhasson, függetlenül, napi hírekkel és tesztekkel, a Patreon adományozó rendszerén keresztül! Köszönjük! theGeek csapata
Become a Patron!

Spread the love
Avatar photo
BadSector is a seasoned journalist for more than twenty years. He communicates in English, Hungarian and French. He worked for several gaming magazines - including the Hungarian GameStar, where he worked 8 years as editor. (For our office address, email and phone number check out our impressum)

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu