The Batman: a Pingvin szerepéért hízott volna meg Colin Farrell?

MOZI HÍREK – Nem olyan régen kezdődött a The Batman forgatása, és már az első forgatáson lekapta pár paparazzi fotós, ahogy Colin Farrell Pingvinként ténfereg a forgatáson.

Már az első, távoli képeken is kifehérített ősz hajat lehetett felfedezni Farrellről, a színészről azóta készült újabb paparazzi fotók szerint pedig az ősz haj mellé fel is szedett pár kilót.

A Moviewben látható képen Farrell fehér hajjal, pocakosan, melegítőnadrágban, két kávéval a kezében siet a Los Angeles-i utcákon, a cikk szerint két napja, egész konkrétan január 17-én, pénteken. Az egyébként snájdig főhősöket alakító Farrell jelenleg 43 éves így az általa megformált Oswald Cobblepothoz hozzá kellett öregíteni és hizlalni is. Eddig a Pingvint a mozivásznon egyetlen Batman filmben: az 1992-es, Micheal Keaton főszereplésével készült Batman visszatérben láthattuk, ahol Danny De Vito formálta meg a sötét lovag ellenfelét.

A The Batman címszereplője most Robert Pattinson lesz, Colin Farrell mellett pedig Andy Serkis (Alfred), Jeffrey Wright (James Gordon), Paul Dano (Rébusz), John Turturro (Carmine Falcone), illetve Peter Sarsgaard (a rendkívül népszerű Skarsgaard színészcsalád eddig egy kicsit kevesebbet foglalkoztatott tagja) is feltűnik a vásznon, pontosan még nem lehet tudni, hogy ő kit alakít, de utóbbi pletykák szerint Harvey Dentet. Maga Skarsgard egyébként azt nyilatkozta, hogy már az előkészületek is olyan hangulatúak, mint egy Pixies-koncert, az új Batman, Robert Pattinson is elmondta, amit elmondhat Matt Reeves készülő rendezéséről.

„A lehető legszélsőségesebb figurát akarom csinálni Batmanből és szerintem, Matt is ezt akarja: sok őrült, izgalmas dolgot csinálhatnánk ezzel a karakterrel.”

A színész persze azt is elismerte, hogy az őrületnek a korhatárelvárások szabhatnak határt: ha a stúdió beleegyezne, hogy eleve magasabb korhatárra lőjék be a filmet, az számtalan vagány, vad lehetőséget adna nekik… de ami rajta múlik, azt mindenképpen el fogja követni.

 

Forrás: Movieweb

Kérjük, támogassátok a theGeek.hu oldalt a Patreonon, hogy fennmaradhasson, függetlenül, napi hírekkel és tesztekkel, a Patreon adományozó rendszerén keresztül! Köszönjük! theGeek csapata
Become a Patron!

Spread the love
Avatar photo
BadSector is a seasoned journalist for more than twenty years. He communicates in English, Hungarian and French. He worked for several gaming magazines - including the Hungarian GameStar, where he worked 8 years as editor. (For our office address, email and phone number check out our impressum)

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu