Halo: The Master Chief Collection: az első Halo-t teszteli a 343 Industries

A 343 Industries nem kertel: bár egyesével, de jönnek a Halo játékok PC-re is.

A fejlesztők a Halo Waypoint fórumán közölték terveiket. Nem sokat pihentek – a Halo Reach decemberben lett kész PC-re egy kiadós tesztelés után. A posztban részletezték, hogy miket terveznek a Halo: Combat Evolved Anniversary-vel kapcsolatban.

Az eredetileg 2001-ben megjelent FPS felújítása már kipróbálható a stúdióval közvetlen kapcsolatban álló partnereknek. (Ezt takarja az első két gyűrű a tesztelési folyamatukban.) A harmadik gyűrű februárban kapja meg Master Chief történetének kezdeteit. Így pár szerencsés illető megtapasztalhatja, hogy a 343 Industries miként pakolta át a Bungie játékának felújítását PC-re.

A stúdió „repülésnek” nevezi a bétateszteket. A tesztelés során az egyjátékos sztorit, a kooperatív kampányt, a multiplayert, a testreszabási lehetőségeket, és a fejlődési rendszert szeretné a 343 Industries megvizsgálni. Ezekről örömmel veszi a feedbacket: a közösség hangja fontos. Tyler „Postums” Davies, a 343 programkoordinátora még megemlítette a dedikált szervereket, a peer-to-peer kapcsolatokat, a Steam és a Windows Store verzió közötti crossplayet, illetve a testreszabás új kezelőfelületét is. Ezeket az év folyamán tesztelhetik a szerencsések.

A hármas gyűrűbe nem olyan egyszerű bejutni. Ehhez kell egy Halo Insider-fiók. Ezt frissen is kell tartani. Aztán kell hozzá egy megerősített email cím is. Ezeken felül engedélyezni kell azt is, hogy a 343 Industries felkeressen bennünket a tesztelés miatt. Ha mindez megvan, akkor a PC „repülést” engedélyezni kell, meg legyen fenn a legújabb DxDiag a profilunkhoz adva. (Ez a DirectX diagnosztikai eszköze. Ezzel a fejlesztők megtudhatják például a PC-nk hardverelemeit.)

A 343 Industries azt szeretné, ha a Halo: Combat Evolved Anniversary az év végére benn lenne a PC-s Halo: The Master Chief Collectionben. Ez derék törekvés, de talán túlzottan is visszafogott. Ha ilyen gyorsan elkezdik tesztelni a játékot, akkor az már biztosan nincsen kezdetleges állapotban. De így ki tudják használni az időt a finomhangolásra, amiben ugyebár a játékosok is közreműködhetnek a véleményükkel. Ez legalább biztató.

Forrás: WCCFTech

Kérjük, támogassátok a theGeek.hu oldalt a Patreonon, hogy fennmaradhasson, függetlenül, napi hírekkel és tesztekkel, a Patreon adományozó rendszerén keresztül! Köszönjük! theGeek csapata
Become a Patron!

Spread the love
Avatar photo
BadSector is a seasoned journalist for more than twenty years. He communicates in English, Hungarian and French. He worked for several gaming magazines - including the Hungarian GameStar, where he worked 8 years as editor. (For our office address, email and phone number check out our impressum)

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu