A Dying Light 2 sem jön ki tavasszal!

Most már a Techland is eltolta a Dying Light 2 játékát. Ez egyfajta trend lesz januárban?

Nem viccelünk, ez már kezd nevetséges lenni: Final Fantasy VII Remake (első része, egy hónapos csúszás), Marvel’s Avengers (három és fél hónap), Cyberpunk 2077 (öt hónap), Marvel’s Iron Man VR (két és fél hónap). Alig három hete léptünk át 2020-ba, és már öt nagyobb játék is eltoltak a naptárban! Az ötös számú páciensünk a lengyel Techland alkotása, a Dying Light 2. Pont az a játék, ami egyszer már elhalasztottak 2020 tavaszára!

Csakhogy a Dying Light 2 kivételes eset: a Techland nem árulta el, hogy mennyi időt kell még várnunk a nyílt világú zombi-túlélő-parkour kalandokra! Paweł Marchewka, a Techland vezérigazgatója azt írta, hogy több fejlesztési időre van szükségük. A játékról további részletekre számíthatunk a következő hónapok során. Ez pedig azt jelenti, hogy talán még ők maguk sem tudják, mikorra lesznek készen a játékkal.

Viszont itt felvetnénk egy lehetséges forgatókönyvet. Szerintünk ez a játék a next-gen konzolok (PlayStation 5, Xbox Series X) nyitócímei között lesz. Tudjuk a két hardver megjelenési napjait? Nem. (És ők? Passz. Nem látunk a fejükbe.) Az már hivatalos, hogy cross-gen játékról beszélünk. A fejlesztők mondták, nem mi.

Ha pedig nyitócím lesz a Dying Light 2, akkor ősszel sok nagy játékkal kell majd farkasszemet néznie. A tavaszi időszakból meg ugye sokan kiugrottak (Marvel’s Avengers, Cyberpunk 2077), szóval üzletileg kedvező lehetett volna tavaszban maradni. (Kivéve, ha a Techlandnek tényleg sok tennivalója van!)

A Dying Light 2 így egy ismeretlen pontban fog felbukkanni a boltokban. Bár elvileg a PlayStation 4, Xbox One, PC hármasra készül a napszakokkal is erősítő zombihentelde, valamiért olyan gyanúnk támadt, hogy nem tudják a kurrens-gen platformokokon elérni a céljaikat. Így csendben törölhetik a PlayStation 4, Xbox One verziót, hogy a PlayStation 5, Xbox Series X port vegye át a helyeket. Igaz, csak találgatunk…

Forrás: Gematsu

Kérjük, támogassátok a theGeek.hu oldalt a Patreonon, hogy fennmaradhasson, függetlenül, napi hírekkel és tesztekkel, a Patreon adományozó rendszerén keresztül! Köszönjük! theGeek csapata
Become a Patron!

Spread the love
Avatar photo
Anikó, our news editor and communication manager, is more interested in the business side of the gaming industry. She worked at banks, and she has a vast knowledge of business life. Still, she likes puzzle and story-oriented games, like Sherlock Holmes: Crimes & Punishments, which is her favourite title. She also played The Sims 3, but after accidentally killing a whole sim family, swore not to play it again. (For our office address, email and phone number check out our IMPRESSUM)

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu