Rebootolta a Capcom a Resident Evil 8-at?

Lehetséges, hogy éveket kell még várnunk a Resident Evil 8 játékra.

AestheticGamer a Twitteren a ResetErán is fenn van. Ő pontos információkat közölt a Resident Evil 3 Remake-ről úgy, hogy a Capcom azt még nem jelentette be. A Twitteren elég hosszan kifejtette, hogy mi is a helyzet a Capcom egyik fő franchise-a körül.

Azt állítja, hogy évekre vagyunk a Resident Evil 8-tól, de volt egy verzió, amit 2016 végén kezdett fejleszteni a Capcom. (Azaz nem sokkal a Resident Evil 7: biohazard kiadása előtt.) A japán cég gyorsan megállította a fejlesztést, mert inkább a Resident Evil 7 DLC-in akart dolgozni, plusz a Resident Evil 2 Remake fejlesztése akkortájt nagy lemaradásban volt. A Capcom végül kidobta az eredeti koncepciót.

A projekt kb. fél éve átesett egy rebooton. Így a Capcom a Resident Evil 8 második, talán végleges változatán még egy évet sem dolgozott. AestheticGamer kiemelte, hogy a rebootok általában gyorsítanak a fejlesztésen, ugyanis több assetet (mondjuk a textúrákat, karaktermodelleket) átemelnek a régi verzióból. Azokkal nem kell dolgozniuk, így a fejlesztési idő csökken. (Így is esélyes, hogy 2022-ig várnunk kell.)

A bennfentes szerint a Resident Evil 3 Remake után néhány évig ne számítsunk új remake-re, mert a Capcom bár folytatni szeretné a remake-elősdit, ezt más franchise-okkal (de a RE Engine-nel!) tenné. Viszont itt jön a szivárogtatótól egy érdekes komment: szerinte egy másik Resident Evil játékon is dolgozik a Capcom, és ez talán 2021-ben már játszható is lesz. Nem egy remake lesz, és nem is a Resident Evil 8.

Most tippelni fogunk: A Capcom RE Engine-remake terveiben szerintük az Onimusha és a Dino Crisis ott lehet. Az ismeretlen Resident Evil játék talán a Resident Evil: Revelations 3 lehet. A Resident Evil 8 rebootja pedig nem annyira meglepő: korábban több rész is átesett pár változáson a megjelenés előtt (2, de még inkább a 4).

Ne feledjük: ezek nem hivatalos információk!

Forrás: WCCFTech

Kérjük, támogassátok a theGeek.hu oldalt a Patreonon, hogy fennmaradhasson, függetlenül, napi hírekkel és tesztekkel, a Patreon adományozó rendszerén keresztül! Köszönjük! theGeek csapata
Become a Patron!

Spread the love
Avatar photo
Anikó, our news editor and communication manager, is more interested in the business side of the gaming industry. She worked at banks, and she has a vast knowledge of business life. Still, she likes puzzle and story-oriented games, like Sherlock Holmes: Crimes & Punishments, which is her favourite title. She also played The Sims 3, but after accidentally killing a whole sim family, swore not to play it again. (For our office address, email and phone number check out our IMPRESSUM)

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu