Folytatódni fog az Observer? [VIDEO]

A Bloober Team teaser videója erősen erre utal, de vannak kérdőjelek az Observer 2-vel kapcsolatban.

A teaser videó címe Incoming Call, magyarul bejövő hívás. Plusz itt van ez a tweet is. A „cyberpunk” és a „horror game” (horrorjáték) hashtageket használja. A 2017 augusztusában megjelent Observer pedig mi is volt? Egy cyberpunk stílusú pszichológiai horror játék. De tovább is megy, mondjuk még: a videó leírásában a „new_incoming_call_” (ennek jelentése „új_bejövő_hívás_”) és „sig: ch120n 1nc02p02473d_” (aláírás: ch120n 1nc02p02473d_) olvasható. A videó tetején látható bináris kód azt kérdezi, hogy Daniel ott van-e.

Akkor bontsuk ki az egészet. A _ karakteres írási stílus már önmagában az Observerhez köthető. A ch120n értelemszerűen a Chiron Incorporated céget takarja. Akkora hatalma van, hogy konkrétan az Ötödik Lengyel Köztársaságot is irányítja (ugyanis a lengyel fejlesztők hazai pályára rakták magát a játékot is). A videó legelején még a logójukat is láthatjuk. Ki az a Daniel? Nem más, mint Daniel Lazarski. Ő volt az első Observer főszereplője. Azaz: a Bloober Team ízelítő videója száz százalékban rátehető az Observer stílusára, elemeire.

De milyen kérdőjelekről is beszéltünk pár sorral feljebb? Először is Rutger Hauertől tavaly búcsút kellett vennünk, mivel elhunyt, és ő volt az, aki a főszereplőt alakította. Új színész veszi magára Daniel gúnyáját? De nem csak ez tűnik furcsának. Lazarski is meghalt volna? Hogyan fogja a Bloober Team folytatni az első rész eseményeit? Ezek olyan kérdések, amikre mindenféleképpen választ várunk.

Úgyhogy nagy eséllyel számíthatunk az Observer 2 bejelentésére. Ezúttal viszont kicsivel nagyobb eséllyel tippelhetünk arra, hogy ez a játék nem lesz next-gen. Elvégre a Bloober Team nem egy AAA stúdió, és nem biztos, hogy megengedhetik maguknak a next-gen konzolok (PlayStation 5, Xbox Series X) fejlesztőkészleteit. Így inkább a PlayStation 4, az Xbox One, a PC, és a Nintendo Switch az, amin láthatjuk majd a cyberpunk, futurisztikus Lengyelországot.

Forrás: Gematsu

Kérjük, támogassátok a theGeek.hu oldalt a Patreonon, hogy fennmaradhasson, függetlenül, napi hírekkel és tesztekkel, a Patreon adományozó rendszerén keresztül! Köszönjük! theGeek csapata
Become a Patron!

Spread the love
Avatar photo
Anikó, our news editor and communication manager, is more interested in the business side of the gaming industry. She worked at banks, and she has a vast knowledge of business life. Still, she likes puzzle and story-oriented games, like Sherlock Holmes: Crimes & Punishments, which is her favourite title. She also played The Sims 3, but after accidentally killing a whole sim family, swore not to play it again. (For our office address, email and phone number check out our IMPRESSUM)

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu