Idén sem lesz Uncharted!

MOZI HÍREK – A Sony Uncharted tervei ismét kátyúba futottak: Nathan Drake-nek idén sem lesz esélye a filmvásznon debütálni.

A Deadline szerint az Uncharted az eddigi tervek szerint 2020. december 18-ától láthattuk volna a mozikban. (Még úgy is, hogy folyamatosan cserélgetik a rendezőket?) Nem, ehelyett később szeretné kiadni a Sony a filmet. Most elvileg 2021. március 5-én lehet a premier. (Tényleg, most már nehéz bízni a filmben, ha már fél tucat rendező ugrott ki a projektből, amit a Sony már több mint egy évtizede jelentett be!)

Három éve elkészült a forgatókönyv. Legalább azzal már nincs mit tenni (hacsak itt is nem lesz egy hirtelen váltás és újrakezdés – már nem lenne meglepő ez sem), és a két, főbb szerepeket vállaló színész is a fedélzeten maradt. Tom Holland továbbra is a fiatal Nathan Drake-et fogja alakítani, de ezzel a halasztással ideje lesz nyáron a következő Pókember-filmmel foglalkozni (ugyanis Holland mostanában Peter Parker/Pókember szerepében is tetszeleg), és Mark Wahlberg lesz Sully, Drake mentora. A többi szereplőről gőzünk sincs. Lehet, hogy a Sony még nem is döntött róluk. Így pedig felettébb érdekes lesz egy év alatt összerakni a filmet…

A film új rendezője még nem ismert, de a Sony állítólag Reuben Fleischert akarja felkérni a feladatra. Ő korábban a Sony-nak már a moziba vitte a Venom első részét. A hetedik rendező talán eléri azt, amit az előző hatnak eddig nem jött össze. Persze az ő helyzete sem tűnik kifejezetten rózsásnak. A forgatás mellett rohamtempóban kellene a vizuális, speciális effekteket is megcsinálni, és ehhez talán több idő kell mint egy év, és ezért még kinézünk belőle legalább egy halasztást, ha egyáltalán haladni tudnak a filmmel.

Nem véletlenül kezdjük úgy hívni az Unchartedet mint a filmek Duke Nukem Foreverjét. Készül, készül, készül, de aztán végül megjelenik, de sok sikert nem arat. Mi még a készülnél tartunk Nathan Drake megfilmesítésével. (Nem tudjuk, hogy hányadiknál…)

Forrás: WCCFTech

Kérjük, támogassátok a theGeek.hu oldalt a Patreonon, hogy fennmaradhasson, függetlenül, napi hírekkel és tesztekkel, a Patreon adományozó rendszerén keresztül! Köszönjük! theGeek csapata
Become a Patron!

Spread the love
Avatar photo
Anikó, our news editor and communication manager, is more interested in the business side of the gaming industry. She worked at banks, and she has a vast knowledge of business life. Still, she likes puzzle and story-oriented games, like Sherlock Holmes: Crimes & Punishments, which is her favourite title. She also played The Sims 3, but after accidentally killing a whole sim family, swore not to play it again. (For our office address, email and phone number check out our IMPRESSUM)

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu