Ingyenes a Dying Light: Bad Blood… de nem mindenkinek!

A Techland talán ezzel a lépéssel szeretné csillapítani a Dying Light 2 elhalasztása körüli kedélyeket.

A lengyel csapat nemrég beállt a halasztók közé: eddig ugyanis a tervek szerint tavasszal jött volna a második rész, ám a Techland meghatározatlan ideig eltolta a parkour-túlélő horror játékot. (Gyanítjuk, hogy a next-gen konzolok, a PlayStation 5 és az Xbox Series X miatt tették ezt. Elvégre ők maguk mondták, hogy cross-gen lesz a Dying Light 2.) Viszont nem elégelték meg ennyivel. A Steamen ugyanis bejelentettek egy kedvező akciót.

Megvan a Dying Light alapjáték? Mindegy, hogy PlayStation 4-en, Xbox One-on, vagy PC-n. Ha igen, akkor ingyenesen meg lehet most szerezni a 2018-ban megjelent, standalone Bad Blood kiegészítőt! A „rossz vér” különálló az alapjátéktól, és PvP harcokat kínál, így a játékosok egymás vérét onthatják, ha a zombikat megunták volna. (Azaz igen, a PvE is ott van a Bad Bloodban, nem beszélve a Dying Light játékmenetének stílusáról.)

Annyi a teendőnk, hogy menjünk el erre az oldalra, jelentkezzünk be (ha nincsen fiókunk, regisztráljunk egyet, ingyenes), aztán kössük hozzá a fiókunkhoz a Steames, PlayStation 4-es vagy Xbox One-os fiókunkat. Ha így a Techland rendszere megtalálja az alapjátékot, akkor jogosultak leszünk egy Dying Light: Bad Blood Steam-kódra. A bannerre lehet, hogy várnunk kell néhány percet, de ha az megjelenik, kattintsunk rá, kövessük a kiírt teendőket, és pillanatokon belül bővülni fog a játékkal a Steam-könyvtárunk.

Egy új, brutális battle royale élményként is jellemezhetnénk a Dying Light: Bad Bloodot Maciej Łączny, a Techland felelős producere után szabadon. A szabadság, a gyors tempó, a véres közelharcok, és a parkour mozdulatok négyese kellemes időtöltést kínálhat egészen addig, amíg a lengyel csapat be nem jelenti a második rész új megjelenési dátumát, ami talán valamikor 2020 végén lehet.

Azért ilyesmit ritkán látunk egy olyan stúdiótól, ami már jó öt éve, hogy kiadta az alapjátékot. (Hiába, az alapjátékot is éveken keresztül erősen támogatták…)

Forrás: WCCFTech

Kérjük, támogassátok a theGeek.hu oldalt a Patreonon, hogy fennmaradhasson, függetlenül, napi hírekkel és tesztekkel, a Patreon adományozó rendszerén keresztül! Köszönjük! theGeek csapata
Become a Patron!

Spread the love
Avatar photo
BadSector is a seasoned journalist for more than twenty years. He communicates in English, Hungarian and French. He worked for several gaming magazines - including the Hungarian GameStar, where he worked 8 years as editor. (For our office address, email and phone number check out our impressum)

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu