Belső nézetes lesz a rebootolt Resident Evil 8?

A Capcom játéka, a Resident Evil 8 – annak ellenére, hogy még hivatalosan be sem jelentették – egyre inkább szivárog: új részleteket hallottunk!

A múlt héten már beszámoltunk a nyolcas számú Resident Evil körüli pletykákról. (Ugyanaz az illető, AestheticGamer a Silent Hill esetében is megszólalt, és arról a témáról is írtunk.) Hiába vagyunk állítólag „évekre” a játék megjelenésétől, eléggé konkrétak az új pletykák, amiket erősen ajánlott megkérdőjelezni – elvégre semmi sem hivatalos az alábbiakból.

A Biohazard Declassified birtokába jutott egy email. A küldője hasonló címmel rendelkezik, mint az, aki korábban valós információkat szivárogtatott a Resident Evil-játékokról. A Twitteren pedig Nibellion szintén megerősítette az egészet, és ő megbízhatónak nevezhető. Szóval a Resident Evil 8 valamelyest közvetlen folytatása lehet a Resident Evil 7-nek. Ethan Winters (a RE7 főszereplője) és Chris Redfield (a franchise veteránja; már az első részben is láttuk őt) is visszatérhet valamilyen formában. A környezet új lesz, és állítólag egy európai stílusú faluban kezdődik a történet. Onnan egy kastélyba jutunk, de addig több havas, hegyes tájon is át kell jutnunk.

A hagyományos zombik is visszatérhetnek (a Resident Evil 7-ben „penészes” lények voltak), de farkasszerű lényekkel is farkasszemet kell majd néznünk, továbbá egy folyton ránk támadó női árnyéklény is az ellenfelek között lesz. Kicsit hasonlít a jellemzés a Resident Evil 4-re (elvégre ott is hol kezdtünk? egy európai kis faluban…). AestheticGamer szerint ő is hasonló dolgokat hallott, de szerinte ez inkább az eredeti Resident Evil 8 koncepciója volt. Persze a rebootba átpakolhatott a Capcom pár dolgot.

A Resident Evil 8 tehát készül, és ha tényleg messze van még, akkor már nagy valószínűséggel PlayStation 5-re és Xbox Series X-re fejleszti a Capcom. A belső nézetes játékmenet miatt gyanús, hogy tényleg a korábbi koncepcióról van szó: a Resident Evil 7 is azt a kameraállást használta, míg a Resident Evil 2 Remake nem (és a Resident Evil 3 Remake is hasonlóan váll feletti kameraállással rendelkezik majd).

Forrás: WCCFTech

Kérjük, támogassátok a theGeek.hu oldalt a Patreonon, hogy fennmaradhasson, függetlenül, napi hírekkel és tesztekkel, a Patreon adományozó rendszerén keresztül! Köszönjük! theGeek csapata
Become a Patron!

Spread the love
Avatar photo
Anikó, our news editor and communication manager, is more interested in the business side of the gaming industry. She worked at banks, and she has a vast knowledge of business life. Still, she likes puzzle and story-oriented games, like Sherlock Holmes: Crimes & Punishments, which is her favourite title. She also played The Sims 3, but after accidentally killing a whole sim family, swore not to play it again. (For our office address, email and phone number check out our IMPRESSUM)

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu