Halálos fegyver 5: elkészülhet és Mel Gibson Danny Glover is visszatérhetnek

MOZI HÍREK – Annak ellenére, hogy a legutóbbi Halálos fegyver-film 22 éve, 1998-ban került a mozikba és bár Mel Gibson és Danny Glover abban sem voltak fiatalok, úgy néz ki, hogy az alkotók egy ötödik filmet is terveznek, még nem mondtak le az ötödik részről. A film producere, Dan Lin elmondta, hogy jelenleg is dolgoznak a folytatáson, amihez az első négy filmet rendező, jelenleg 90 éves Richard Donner, továbbá Mel Gibson és Danny Glover is visszatérnének.

Lin egy produceri kerekasztal beszélgetésen beszélt arról, hogy egy ötödik rész készítését tervezik: „Azon munkálkodunk, hogy elkészítsük az utolsó Halálos fegyver-filmet, Dick Donner és az eredeti szereplők is visszatérnek. Ez igazán bámulatos. A történet nagyon személyes számára. Mel és Danny már készen állnak, úgyhogy a forgatókönyvön múlik.” Mivel a „túl öregek vagyunk már ehhez a szarhoz” egy állandóan visszatérő szöveg a két páros (Gibson és Glover) szájából, elgondolkodtató, hogy a 64 éves Gibson és a 73 éves Danny Glover mennyire „legénykedhet” még az akció-sorozat fenegyerek zsaruiként.

Richard Donner egyébként 2006 óta nem rendezett filmet, a két főszereplő viszont idős koruk ellenére is rendkívül aktívak: náluk inkább az jelenthet problémát, hogy mindketten eléggé be vannak táblázva készülő filmekkel.

Az első négy film forgatókönyvét egyébként Shane Black írta, de még nem tudni, hogy most is ő áll-e neki a feladatnak. Az „öregfiú-zsaruk” téma egyébként anyagilag jövedelmező lehet, hiszen a nemrég mozikba került Bad Boys – Mindörökké rosszfiúk is hatalmas bevételt hozott a konyhára.

Kérjük, támogassátok a theGeek.hu oldalt a Patreonon, hogy fennmaradhasson, függetlenül, napi hírekkel és tesztekkel, a Patreon adományozó rendszerén keresztül! Köszönjük! theGeek csapata
Become a Patron!

Spread the love
Avatar photo
BadSector is a seasoned journalist for more than twenty years. He communicates in English, Hungarian and French. He worked for several gaming magazines - including the Hungarian GameStar, where he worked 8 years as editor. (For our office address, email and phone number check out our impressum)

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu